AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
2021 am business

Véget ért 2021

Ma van az év utolsó munkanapja nálunk. Tehát itt a lehetőség, amikor értékelnünk kell az évet. Elégedettek vagyunk, annak ellenére, hogy nem értük el minden célunkat. Büszkék vagyunk, ezért megosztjuk Veled is, milyen volt a 2021-es év az AM Business szerint.

Ha a gazdasági eredményt számoljuk, büszkének kell lennünk. Novemberig a növekedésünk több, mint 23% volt az előző évhez viszonyítva. Itt volt és van a koronavírus, voltak nehezebb napjaink a vége mégis nagyon boldog. Nem csak Szlovákiában és Magyarországon dolgozunk, hanem Ausztriában és Szlovéniában is. Ezek nem szerepeltek a tervben, megeleptések voltak, amiket úgy kaptunk, mint bónuszt.

Nincsen siker csapat nélkül, és csapatként is előreléptünk az idén. Nagyon jó közösség voltunk korábban is, de most Fanni távozása és Benji érkezése változást hozott. A változás pedig nagyon jól hatott ránk is. Biztos vagyok abban, hogy ez a változás is kellett ahhoz, hogy sikeresek lehessünk. Még akkor is, ha mind az év elején, mind az év végén korlátozások mellett tudtunk csak dolgozni. Noha a lockdown a marketingügynökségeket nem zárta be, ha az ügyfeleink nem dolgozhatnak, az ránk is hatással van.

Bár még csak 2021 zárásánál tartunk, már most tudjuk, mivel kezdjük majd 2022-t. Megvannak azok a projektek, amik már most várnak minket, ezzel előre vetítve egy alapot, hogy a következő évet is jól indíthassuk el. Ezért pedig hálával tartozunk mindazoknak, akik már most terveznek velünk a jövő évre is.

Elindítottuk már az ügyfeleink karácsonyi ajándékait, amivel remélhetőleg az ő arcukra is mosolyt csalunk majd. December 17-én egy sokkal professzionálisabban működő rendszert hagyunk itt, mint amivel elkezdtük a munkát január 6-án. Most lekapcsoljuk a lámpát, számunkra ennyi volt 2021. Téged még vár nálunk néhány – reményeink szerint – izgalmas és érdekes tartalom idén is. Nekünk már csak egymás megajándékozása és az év végi bónuszok leleplezése maradt. Köszönjük, hogy itt voltál velünk idén, és ha lehet még energikusabban jövünk vissza 2022-ben!

2021 am business