AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
árajánlat grafika am business

Mit mond el Rólad egy árajánlat – újra

Pár héttel ezelőtt foglalkoztunk vele, hogy mi kell ahhoz, hogy egy árajánlat tartalma ütős legyen (itt találod). Sikeres legyél vele, és Téged válasszanak a megbízók. Felbuzdulva azon, ahogy beleástuk magunkat a témába, elkészült a mi felspécizett árajánlatunk is, amit már több ügyfél is megkapott. Nézzük, miért fontos a grafika!

Teszt után

Nem akartunk úgy közreadni egy anyagot, hogy nem teszteltük. Főleg úgy nem, hogy elkészíteni egy árajánlatot nem tízperces munka (hogy miért, azt az előző részben látod). Megcsináltuk, beletettünk időt, energiát és megmutattuk az ügyfeleinknek. Nos, a jó hír, hogy a sztori működik, ugyanis több projektet is megnyertünk azóta. Ami viszont érdekesebb, hogy többször kaptuk vissza, hogy nagyon jó az árajánlat és nem csak a számszaki részét tekintve. Nézzük, mit tettünk bele, amitől – szerintünk – sikeres lett.

árajánlat grafika am business

A szépség belülről fakad

Az volt a célunk, hogy ha megkapod, tudd, mire számíthatsz tőlünk. Vidámak vagyunk, sokszor infantilisek, és fogunk falhozcsapósan hülye ötletet is hozni. Ezt pedig tudnod kell már rögtön az elején. Ezért megtartottuk a színeinket (ha nagyzolni akarnánk, azt mondanánk, hogy követtük az arculati kézikönyvünket), hoztuk néhány szögletes mértani formát. Ha akarom azért, hogy lássa a megrendelő, hogy a kocka világban mi vagyunk a szabálytalan és kreatív csapat. Ha akarom azért, mert nagyon jól passzolt a designba. Már mi sem tudjuk pontosan. Kerestünk csomó stock-fotót, majd nekiálltunk megcsinálni őket mi magunk. Mivel stockot mindenki tud beletenni, magunkat pedig csak mi. Végezetül, belekerült némi nyelvi lelemény, ha már szövegírók vagyunk.

Mondani könnyebb

Elmondva nem sok történt, a valóságban viszont szövegírással, korrektúrával, design-nal, fotózással benne van egy-két munkaóra. Szeretnénk hinni benne, hogy valami értékeset készítettünk. És eddig a visszajelzések is ezt mutatják. Az a terv, hogy ez az árajánlat még jó sokáig használatban lesz. Persze, egy-két ráncfelvarrás biztosan ráfér majd. Hiszünk abban, hogy ezzel ki tudunk tűnni, mert talán más nem veszi a fáradságot erre. Hogy meg tudjuk mutatni magunkat, még a közös munka előtt, vagy éppen ki tudjuk szűrni, hogy ki az, aki nem minket keres.

Ugyanakkor az árajánlat sem univerzális csodafegyver. Hogy eljuss oda, szükséged lesz egy az ügyfelek figyelmét megragadó szövegre, egy marketingkampányra, ami beszédtémát szolgáltat a piacodnak és egy pályázatra, hogy új szintre fejlődhess!