AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
marketing 2023 trendek

Milyen lesz a marketing 2023-ban?

Senki nem látja a jövőt. De mindannyian kiváncsiak vagyunk, és szeretnénk többet tudni másoknál. A jó hír, hogy Neked ez most lehetséges. Elárulunk pár fontos trendet arról, hogy milyen lesz a marketing 2023-ban, de nem mindet. Miért nem? Mert ha meglenne az e-mail címed, akkor már megkaptad volna decemberben. Ha szeretnéd ezt a levelet küldj nekünk csak egy hellót az andras@am-business.eu címre! 

Az ügyfélút megváltozik. Az első megálló a közösségi média lesz, mert ott van minden. Ha ott megtalálom, amit szeretnék, akkor megveszem. A marketing 2023-ban is nagy szerepet fog játszani a Facebookon, az Instagramon. De szükséged lesz a TikTokra és a BeReal-re is. Nem lesz ez olyan egyszerű, úgyhogy stragéiára és tervekre lesz szükséged. Hova megyek, mit csinálok, és a legfontosabb: mit posztolok. Végül pedig: hogyan és mikor? 

Jön a depresszió. Azok száma, akik azt gondolják, az elkövetkező 6 hónap rosszabb lesz, mint most, emelkedik. A régi rekorder a 2020-as év negyedik negyedéve volt. Emlékszel, mikor itt volt a covid. Valószínűleg igazuk van, de mit tehetünk? A marketing 2023-ban sokkal fontosabb lesz, mint korábban és ki kell választanod az utadat. Többet fizetsz vagy hatékonyabban fizetsz? Mert a torta kisebb lesz, és talán a konkurenseid már készülnek.

A Google még mindig a startmező, ha keresünk valamit. Ha a célpiacod 25 évnél idősebb emberekből áll, akkor ott a helyed. Ha keresek valamit, a Google a barátom. Az arány viszont csökken, a legerősebb konkurensek pedig – semmi meglepetés – a közösségi oldalak. Tehát holisztikusan kell gondolkoznod! Ez azt jelenti, hogy mindenhol ott kell lenned, ahol az ügyfeled van.

Ezt a 3 trendet már ismered, de ez nem elég. Természetesen nem mondok el Neked mindent, mert ha semmit sem kell tenned az információért, akkor annak az értéke is kisebb lesz számodra. Tehát ha meg akarod kapni a további részleteket is, küldj nekünk e-mailt, ahogy már leírtuk. Mert a marketing 2023-ban még komplikáltabb és izgalmasabb lesz. Mire vársz még? 

marketing 2023 trendek