AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
újévi akció tartalom kedvezmény

Hogyan lesz siker az újévi akció?

Január eleje, mi sem természetesebb, hogy megpróbálsz bevételre szert tenni. Az év első napjaiban nincs is jobb, mint mikor csörög a kassza, de ha lehet, ne bénán csináld! Nézzük, mit is tudhat egy újévi akció lendíteni a vállalkozásodon, vagy hogyan lehetsz tőle teljesen feledhető!

Szóljon valamiről

Nagyon fontos, bármilyen kampányt is kezdesz el, hogy legyen tartalma. Ha már messziről virít róla, hogy egyetlen célja, hogy megtömje a zsebedet, akkor az nem fog működni. Pontosan egy ilyenbe futottam bele én is. Egy covid-tesztállomástól kaptam visszautasíthatatlan ajánlatot. Csak most, csak én (ismered, ugye?) teszteltethetek, kifejezetten előnyös áron. Kizárólag azért az újévi akció, hogy én biztosan egészségesen mehessek át az újévbe. Mi benne a hiba? Több is van! Egyrészt, végre, amikor itthon vagyok az ünnepek alatt, talán nem a Coviddal szeretnék foglalkozni. Másrészt, a teszttől még nem leszek egészséges, pontosabban: nem a teszt miatt leszek egészséges. Sajnos, a nulladik pillanatban látszik a levélből, hogy ez egy dologról szól: a profitról. De legalább törekedtek!

újévi akció tartalom kedvezmény

A fókusz

Kaptam azért mást is, méghozzá hasznosat és érdekeset! Az egyik ügyfelünk pénzügyi kockázatelemzéssel foglalkozik. Tőle is érkezett ma – az év utolsó munkahetének elején – egy levél. Arról szólt, hogy milyen pénzügyi változásokra számítsak 2022-ben. Nem arról volt benne szó, hogy milyen újévi akció vár nála. Nem akart letolni valamit erővel a torkomon, pusztán figyelt rám. Tudja, hogy valószínűleg ezzel én nem foglalkozom, ahogy azt is, hogy most talán több időm van mégis végigolvasni a levelét. Nagyon jól esett, amikor megláttam az ő írását. Ugyanis itt én voltam a fókuszban. Ha hallgatok rá – persze -, mivel megvilágította a problémát, hozzá megyek a megoldásért is. Tehát sokkal többre jut, mint a bénán támadó tesztelők.

Hogyan kezdj neki?

Év eleje van, január 5. Ma még simán elindulhat Nálad is egy újévi akció. De csak akkor csináld, ha értelmes gondolatot is tudsz mögé rakni. Bocsánat az erős szóért, de saját magáért nincs értelme. Legyen egy ajánlatod, ami a vevőd igényeiről szól. Mi az, ami neki most fontos? Amivel most van ideje foglalkozni? Amit áthozott és elodázott tavaly? Világítsd meg a problémát, majd adj neki ötletet arra is, hogy a megoldást Nálad találja. A többit pedig bízd az ajánlatod erejére. Ha jól raktad össze, akkor a kassza is szépen megtelik a hónap közepére!