AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
hieles vállalkozás védjegy szlovákiai magyar vállalkozók szövetsége am business

Hiteles Vállalkozás Védjegy – mit is jelent?

2022. október 14-től az AM Business is jogosult viselni a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége elismerését. A Hiteles Vállalkozás Védjegy garanciát jelent az ügyfeleknek és elismerést a vállalkozóknak. Nézzük, a számodra miért előnyös, ha olyan céggel működsz együtt, akinél ezt a jelet látod! 

A Hiteles Vállalkozás Védjegy maga

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége döntése értelmében védjeggyel ismeri el azon vállalkozók tevékenységét, akik példaértékű módon működnek, kiemelkedő társadalmi tevékenységet végeznek, kiemelt figyelmet fordítanak a kétnyelvű kommunikációra, valamint köztartozásmentesek. 2022-ben és 2023-ban az AM Business is büszkén viselheti ezt az elismerést.  

Neked, mint ügyfélnek

Számodra ez egy garancia, ugyanis a Hiteles Vállalkozás Védjegy nem megvásárolható, hanem egy független döntőbizottság ítélte oda. Valamint az elismerés csak egy évre szól, tehát a közelmúlt teljesítménye indokolta. Láthatod, hogy az ilyen vállalkozások átláthatóan működnek, valamint a gazdasági hátterük is rendben van. Nincsenek láthatatlan tartozások, amiket szépen hangzó ígéretek fednek el. Valamint a profit mellett fontos számukra az is, hogy az őket körülvevő közösségnek is visszaadjanak. Emellett saját felületeiken is kétnyelvűen kommunikálnak, vagyis mind a magyar, mind pedig a szlovák ügyfeleid elérésében a segítségedre tudnak lenni. Biztonságban érezheted magadat, hiszen egy független átvilágítást követően az ilyen vállalkozásokat már megbízhatónak találták.  

Nekünk, mint vállalkozásnak

A Hiteles Vállalkozás Védjegy bennünket is köt. Ugyanis ezzel magunk elé állítottunk egy lécet, és szégyen volna ezután levelet kapni az adóhatóságtól, vagy csalódást okozni Neked. Ugyanis ezzel amellett, hogy magunkat rossz helyzetbe hozzuk, a címet viselő többi vállalkozás imázsát is beszennyeznénk. Továbbá a célunk, hogy a következő kiírásban újabb elismerés kerüljön a nevünk mellé. Külön büszkévé tesz minket, hogy számos ügyfelünk, partnerünk szintén a védjegy birtokosa. A díjjal a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége több, mint 900 tagja közül mindössze 50-et ismertek el.  

hieles vállalkozás védjegy szlovákiai magyar vállalkozók szövetsége am business
hieles vállalkozás védjegy szlovákiai magyar vállalkozók szövetsége am business