d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
foma félünk, hogy kimaradunk

FOMU, azaz Félünk, hOgy kiMaradUnk!

Kicsit erőszakolt a betűszó magyarítása, de teljes. A jelenség pedig a Te vállalkozásod számára is hasznos lehet. Hogy miről is van szó? Egy időnyomásról, ami mégsem kellemetlen, ugyanakkor vérpezsdítő és cselekvésre ösztönző. Öt percre vagy attól, hogy megértsd, hogyan hozhat üzletet, ha félünk, hogy kimaradunk!

Az élet egy nagy Insta story!

Biztosan emlékszel még a ‘90-es évek Teleshopos ajánlataira, amikben azzal fenyegetnek, hogy már csak pár perc és kimaradunk. Az értékesítési fogás egy alapvető emberi személyiségjegyre játszik rá. Ha ma nézed már inkább nevetségesen, mint hatásosan, de álljunk meg egy szóra! Ez működött! Rengetegen telefonáltak be a kedvezmény és az ajándék reményében, bár az még egy másik világ volt. Ma ezt az időnyomást az élet minden területén érzed (elég ha a vásárlási sávokra gondolsz), pont mint az Instagram storyjaiban. 24 óra, aztán elfogy az élet.

foma félünk, hogy kimaradunk

De miért hat?

Arra gondolhatsz, hogy ez egy ósdi praktika, ami ma már nem működik. Pedig az emberek nem változtak meg egyáltalán. Félünk attól, hogy a határidő elmúltával már csak rosszabb feltételek mellett jutunk hozzá valamihez. Ha a gyümölcs megérett a fáról le kell szednem. Ha nem teszek így, akkor már csak a rohadtak maradnak. Ha rossz időben dobunk dárdát a mamut hátába, akkor vacsora helyett…nos érted. Minden az időzítésen múlik, és ha nem ragadjuk meg a lehetőséget, akkor kimaradunk.

Nálad?

Lehet ez egy akció (amit ne hosszabbíts meg soha!), egy átmeneti ideig elérhető oktató anyag. Egy ajándék a rendeléshez. Tulajdonképp bármi, ami vonzó a vevőid számára. A lényeg, hogy hívd elő belőlük a cselekvést! Ezt megteheted akár egy olyan konstrukcióban is, amikor egy halottnak tűnő időszakból varázsolsz termékenyet. Egy nagyon fontos dologra emlékezz mindvégig: könnyebben cselekszünk, ha félünk, hogy kimaradunk. Ez esetben ugyanis csak a számunkra az adott helyzetben fontosnak tűnő paramétereket vizsgáljuk. Csomó olyat, amivel csak magunkat is győzködjük mellette vagy ellene, kikapcsolunk.

Ha szeretnél egy kampányt, ami kihasználja az időnyomást, kérj tőlünk árajánlatot még ma (ugye érted, miért!?)! Szövegíró szolgáltatásunk mellé is ajándék jár a megjelenés napján regisztrálóknak, ahogyan egy sikeres pályázat nyertesét is boldogabbá tesszük valami aprósággal!