AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
am business szabó lilla évértékelő 2022

Évértékelő 2022 – Lilla

Újabb év eltelt, így év végén megosztjuk Veletek, hogy mi hogyan éltük meg 2022. kihívásait. Fogadjátok szeretettel Lilla gondolatait.

Miről szólt neked 2022?

A 2022-es év a sokszínűségről szólt. Rengeteg olyan témában ki tudtam magam próbálni, amik szélesítették a látóköröm és ezáltal hozzájárultak a készségeim fejlődéséhez. Az AM Businessnél nem lehet unatkozni. Ahogy egy témát és új irányt felfedezünk, máris jön egy új ügyfél, egy újdonsült, izgalmas vállalkozással.  

2022-ben arról is megbizonyosodtunk, hogy ha valami működik, az téren-időn átnyúlva is menni fog. Bár az idei év utolsó hónapjait a világ másik felén, 8 órás időeltolódással, a csapattól távol töltöttem, ez sem akadályozott meg minket a közös, zökkenőmentes munkában. 

am business szabó lilla évértékelő 2022

Hogyan fejlődött idén az AM Business?

Idén már a harmadik évem kezdtem a csapattal. Bár rengeteget fejlődtem és tanultam ez alatt az idő alatt, idén megtanultam azt is, hogyan legyek igazán magabiztos a feladataimban, és hinni abban, hogy a munkám, amit leteszek az asztalra, leveszi majd az ügyfeleket a lábukról. Persze egy támogató csapattal, ahonnan folyamatosan pozitív és építő visszacsatolást kap az ember, ez nem nehéz. 

Mit vársz 2023-tól?

Új kihívásokat és lehetőségeket a fejlődésre az újdonsült projektek kereteiben. Az ismeretlent. Méz, levendula, utazás, kávé, traktorok – mi lesz a következő téma, amiben elmélyedünk? Bármi legyen is, a változatosság gyönyörködtet!  

Illetve remélem, hogy a 2023-as év hoz még több közös pizzázást/burgerezést/bármi evést a csapattal.