AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
am business mayer andrás évértékelő 2022

Évértékelő 2022 – Andris

Újabb év eltelt, így év végén megosztjuk Veletek, hogy mi hogyan éltük meg 2022. kihívásait. Fogadjátok szeretettel Andris gondolatait.

Miről szólt neked 2022?

Ehhez biztosan kevés a felület, hogy minden beleférjen! Elképesztő száguldásnak éltem meg az egész évet, és most, hogy lassan vége is azt érzem, hogy folyamatosan 200-zal megyünk az autópályán. A legfontosabbak talán az Év Vállakozója verseny döntője, a Védjegy, amit megkaptunk, az új honlap voltak és persze az előadások, ahol rengeteg vállalkozóval találkozhattunk. De minden napba úgy mentünk bele, hogy ma kell nyerni, ha felvisszük a pályára, amit tudunk, akkor estére elégedettek lehetünk. Mindig csak ma van és mindig csak az adott feladat. Ami még mindenképpen velem marad 2022-ből az a nagy grafikuskeresés, hiszen folyamatosan deficitesek voltunk ezen a területen, míg év végére végül minden összeért úgy, ahogyan szerettük volna. 

Üzletileg ez volt a legjobb évünk, de ugyanezt mondtam tavaly és tavalyelőtt is. De szeretném még jó sokszor. Az év eleji tervezésnél sikerült egy elég ambiciózus számot belőni (amit nem is kommunikáltam senkinek). Kint volt az irodámban minden nap és láttam, ahogy haladunk felé lépésről lépésre, majd november első napjaiban el is érjük. Végül sikerül a 2021-es eredményünket közel megduplázni, ez mindenképpen nagyon jó érzés. Tudom, hogy rengeteg munka van benne, és mennyi időt és energiát tettünk bele mindannyian, hogy ez összeálljon. 

am business mayer andrás évértékelő 2022

Hogyan fejlődött idén az AM Business?

Talán picit profibbak lettünk abban, hogy higgyünk magunkban. Jártunk Pozsonyban, a Denník N-nél, budapesti tőzsdei cégekkel dolgoztunk és év végére lett egy nagyon jó együttműködésünk egy budapesti ügynökséggel is. Csomó rendszeroptimalizációs aprómunkát végeztünk el a háttérben, amiből jó esetben az ügyfelek nem láttak semmit. Illetve változatlan csapattal (az érkezőket leszámítva) tudtuk végig vinni az egész évet.  

Mindannyian rengeteg új dolgot tanultunk és számos készségünk fejlődött. Egy szóval biztosan okosabbak lettünk az év végére, mint januárban voltunk és ezt nagyon jó megélni. A vállalkozásunk még nem felnőtt, de az oviból már mindenképp kinőtt, és ezt is jó megélni. Vannak automatizmusaink, belső “szabályaink” és bátran mondunk akár nemet is. Emellett pedig az ügyfelektől csomó szeretetet kapunk. 

Mit vársz 2023-tól?

Rengeteg munkát, mert tudom, hogy milyen projektjeink indulnak januárban. Készülünk persze újdonsággal is, ami kicsit fejesugrás az ismeretlenbe, de reméljük jól sül majd el.  

Ha kicsit kitekintünk a saját környezetünkből, akkor a globális recesszióra természetesen nekünk is kell reagálni, viszont nem megszorítással, hanem fejlődéssel. Szeretnénk, ha az ügyfeleink számára sem lenne kérdés, hogy fontos-e a marketing és a kommunikáció 2023-ban is. 

Üzletileg pedig megyünk tovább előre, megvan az újabb mérföldkő, amit szeretnénk elérni, az Excelben már jól néz ki, de remélhetőleg egy év múlva ugyanilyen lelkesen tudjuk még feljebb tolni a lécet.