AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
értékelő am business változás szászi fanni

A változás éve – Évértékelőnk II.

Karácsony előtt szeretnénk Nektek adni egy kis darabot magunkból, abból, ahogyan a mindennapjaink teltek. Minden héten valamelyikünk elmondja a gondolatait, hogy az ő számára milyen volt ez a 2020-as év. Másodikként Fanni írását olvashatjátok.

Egy pandás hátizsákkal felszerelkezve érkeztem az első hivatalos találkozónkra Andrissal. Megvallom, izgultam. Még a tériszonyom is előjött, ahogy az emeleti kávézó egyik szélső asztalánál ücsörögtünk, néha bele kellett kapaszkodnom az asztalba. Aztán ahogy teltek a percek egyre nyugodtabb és felszabadultabb lettem. Andrissal találkoztunk már korábban, de néhány mondatnál sosem váltottunk többet, mégis úgy beszélgettünk mintha régen ismernénk egymást (na jó, lehet ebben közrejátszik az, hogy ha jól sejtem, kölcsönösen sokat hallottunk egymásról Réka tolmácsolásában). Ezen a pandás hátizsákos, kávézóban ücsörgős napom eldőlt a sorsom. Ekkor egy meglehetősen pozitív változás történt az életemben és az AM Business csapatának tagja lettem.  Copywriter, marketing assistant, content creator meg mindenféle ilyen menő megnevezés. Azóta nem telik el úgy hétköznap, hogy ne tudnánk egymásról.  

Hogy miért kap kiemelt szerepet egy pandás hátizsák ebben a történetben? Mert ami a legfontosabb az az, hogy kézzelfogható bizonyítéka annak, hogy az AM Businessnél önmagad lehetsz. Szeretem, hogy ellőhetem a fárasztó poénjaimat munka közben, hogy majmocskák jelzik a fizetés megérkezését, hogy rengeteget tanulhatok, hogy megértéssel és türelemmel fogadják azt, ha valamit nem értek elsőre, hogy látható eredménye van a munkámnak, hogy tényleg őszintén beszéljük meg ki hogy van, azt meg pláne, hogy a munkámért rendszeres „fejsimi” jár. Mert tudják, hogy nekem erre van szükségem! Maximális odafigyelést, törődést és fejlődési lehetőséget kapok, meg olyan meglepetéseket, amelyeknél sokszor nem is értem, hogy találhatták el ennyire, biztosan a vesémbe látnak…

Egy éve ilyenkor még nem gondoltam volna, hogy a közös munka olyan változás lesz az életemben, melynek eredményeképpen többek között olyan képességeket sajátítok el, mint az építkezési állványok messziről való felismerése, szakszavak szlovák és angol verziója, vagy épp SEO-barát blogbejegyzések írása. 

2020 sokféle változást hozott, de a legjobbak közt van az, hogy az Am Business, és vele a marketing és a CSAPAT, a mindennapjaim részeseivé váltak. És bizony nem csak Réka és Andris, de a csupa mosoly Lilla is, aki nyár óta van velünk. Amikor a csapatépítő hamburgerezésen először találkoztunk, legszívesebben jól megölelgettem volna, ha éppen nem egy világjárvány kellős közepén lennénk, és az ilyen, számomra elég természetes cselekvések nem lennének tiltottak. 2020 ilyen változásokkal teli, home officeos, marketinges, egymástól távoli, mégis rengeteg pozitívumot tartogató időszak volt. Gyere 2021, mi várunk!

Az első részt, Réka gondolatait itt éred el.
A harmadik részt, Lilla gondolatait itt éred el.

értékelő am business változás szászi fanni