AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
lidl merch saját márkás termék

A Lidl merch sikersztori

Múlt hét csütörtökön Szlovákiában is elérhetővé váltak a Lidl saját logójával ellátott termékei. Vibráló színű sportcipő, papucs, zokni, trikók, leggingsek, táskák, és még sorolhatnánk, hogy mi minden került az üzletlánc aktuális kínálatába. Van piaca  a Lidl merch termékvonalának? Megveszi ezt egyáltalán valaki, aki nem munkaköréből adódóan köteles hordani? – merülhet fel bennünk a kérdés. A gyors válasz: igen, de még mennyire! 

Áprilisi tréfának indult

A Lidl merch nem Szlovákiában debütált. Az egész egy áprilisi tréfának indult: még pár éve április elsején azzal poénkodott az üzletlánc, hogy piacra dobnak egy sajátmárkás kollekciót. Vásárlóiknak annyira megtetszett az ötlet, hogy addig kérlelték a Lidlt, míg 2019 őszén a kollekció valósággá vált.  Legelőször Németországban jelentek meg az üzletlánc polcain a termékek, de olyan gyorsan elkapkodták őket, hogy fokozatosan más országokban is elérhető váltak. 

A Lidl-cipő a legmenőbb

A kollekció darabjai közül kétségkívül a sárga–kék–piros színekben pompázó sportcipő lett a legnépszerűbb. A fiatalok stílusába nagyon betalált ez a színkombináció. Egyébként ár-érték arányban is megéri, ugyanis kb. 15 euróért vesztegetik az egyébként nagyon jó minőségű lábbelit. Olyan hype alakult ki körülötte, hogy volt ország, ahol 6000 euróért árulták másodkézből. A hozzáillő fehér, Lidl logóval ellátott sportzokni hasonlóképpen gyorsan elfogyott.

lidl merch saját márkás termék

Szlovákiában is siker

A Lidl merch sok-sok ország után Szlovákiában is népszerű lett. A híres/hírhedt cipőt a szlovák webshopba már fel sem tették, az csak offline, az üzletekben volt kapható, azonban a stílusos zokni egyik fajtája már aznap elfogyott az internetes üzletből.

Saját logót a termékekre?

Ezek alapján úgy tűnik, ha menő a márkád, és annak arculata, akkor érdemes lehet kipróbálnod, hogy kidobj egy kapszula kollekciót. Ki tudja, lehet ez lesz az új őrület. A divat és a marketing kiszámíthatatlan, így, ha a kettő együtt jár, igazi meglepetésekben lehet részed. Azért mielőtt piacra dobnád a kollekciód keress meg minket, bár a divathoz csak laikusként értünk, a marketingről van némi elképzelésünk, így segíthetünk eladni a te sikersztoridat.