AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
am business évértékelő csapat szabó lilla

A csapat ereje – Évértékelőnk III.

Karácsony előtt szeretnénk Nektek adni egy kis darabot magunkból, abból, ahogyan a mindennapjaink teltek. Minden héten valamelyikünk elmondja a gondolatait, hogy az ő számára milyen volt ez a 2020-as év. következik a csapat harmadik tagja lilla.

Sok ember ír év elején listát arról, hogy mit vár az elkövetkezendő esztendőtől, mit szeretne elérni. Talán nem túlzás azt mondani, hogy idén senki nem tudott kipipálni mindent. Bár jó érzés év végén örömmel visszatekinteni és vállon veregetni magunkat, ha elértük a kitűzött céljainkat, van ennél egy még jobb érzés. Amikor valami olyan történik, amit nem terveztünk el, mégis úgy érezzük, jó irányba téríti életünk folyamának csordogálását. Számomra ilyen volt az AM Business csapatának tagjává válni. 

Júliusban találtam rá egy hirdetésre, ami szövegírói feladatok iránt érdeklődőknek kínált nyári szakmai gyakorlatot, amire rögtön jelentkeztem, hisz írni mindig is imádtam. Nem telt bele sok idő, meg is jött a válasz. Nyár lévén épp a Kis-Duna partján voltam, ahol a békák brekegése is erősebb volt, mint a térerő, így, amikor Andris hívott, hogy az életrajzom alapján szeretnének személyesen is találkozni velem, csupán ötször szakadt meg a vonal. A kezdeti nehézségek ellenére sikerült egy találkozót megbeszélni. Bevallom, izgultam. Azt se tudtam, eszik-e vagy isszák az állásinterjút, még nem volt soha igazi, „felnőtt” munkám. Ám, ahogy leültünk beszélgetni Rékával és Andrissal, minden aggodalom szertefoszlott. Éreztem, hogy náluk biztonságban leszek, igazán kibontakozhatok, és az idő múlásával ez csak egyre jobban megerősödött és bebizonyosodott. Réka és Andris az első pillanattól kezdve az AM Business kis családjába fogadott, így egy olyan szerető, elfogadó és tápláló közeg részesévé váltam, ahol folyamatosan teret kapok a fejlődésre, tanulásra és tapasztalatszerzésre. Fannival a szeptemberi csapatépítő hamburgerezésen találkoztunk először, de már online ismeretségünk alatt is csodáltam hihetetlen kreativitása és humorérzéke miatt. Talán a csapat, mi kis virtuális csapatunk a tökéletes példa arra, hogy bár jelenleg 3 különböző országból és csak online szinten vagyunk napi kapcsolatban, mégis egy harmonikus szimbiózis épülhetett ki köztünk. 2020 senkinek nem volt egyszerű, de ha ilyen jól vettük az akadályokat, kíváncsian várom, 2021 mit tartogat számunkra.

Az első részt, Réka gondolatait itt éred el.
A másodirk részt, Fanni gondolatait itt éred el. 

am business évértékelő csapat szabó lilla