AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
5 dolog ügynökség hibás am business marketing ügynökség agency

5 dolog, amiben nem az ügynökség a hibás

Egy hete foglalkoztunk azzal, hogy miért érdemes együtt dolgoznod egy marketingessel vagy ügynökséggel. Korábban pedig feltártuk azt is, milyen meg nem értésekből születik meg a hülye ügyfél. Most pedig érkezzen egy ötös lista, hogy milyen peremfeltételek szükségesek az ügyfél és az ügynökség eredményes munkájához. 

1.) Nem vagyunk gondolatolvasók

Futottunk már bele abba, hogy azt a munkát végeztük el, amit az ügyfél kért. Hogy ez miért hiba? Mert megtudtuk, hogy azt kellett volna, amire gondolt. A gondolata és a kérései viszont nem voltak azonosak. Természetesen ilyen esetben az ügynökség a hülye, hiszen az ügyfél fizet és nem azt kapja, amit szeretett volna. Ez rendben is van így, viszont a túloldalon nehéz kitalálni, mire gondol a másik.

Megoldás: mondd el pontosan, amit szeretnél, és ne nézd hülyének a szemben ülőket, ha ugyanazt kérdezik meg már harmadszor, csak picit másképp. 

2.) Nem tudunk időutazni

Szeretünk dolgozni és szívesen foglalkozunk az ügyfeleink kéréseivel. Viszont csak azokat tudjuk maradéktalanul teljesíteni, amikhez jövőbeli dátumot társítanak. A “már reggel ki kellett volna menjen”, “ha lehet, tegnapra” és hasonló kéréseket nagyon ritkán tudjuk megoldani. Főleg azért, mert több ügyfelünk van, és senki kárára nem akarunk Veled kivételezni.  

Megoldás: ha van kellő időnk a feladatra, gyakran készítünk A és B verziót is, hogy kiválaszthasd a Neked jobban tetszőt

5 dolog ügynökség hibás am business marketing ügynökség agency
5 dolog ügynökség hibás am business marketing ügynökség agency
5 dolog ügynökség hibás am business marketing ügynökség agency
5 dolog ügynökség hibás am business marketing ügynökség agency
5 dolog ügynökség hibás am business marketing ügynökség agency

3.) Az ügynökség is nyitvatartási idővel működik

Sokszor dolgozunk nem szokványos munkaszervezés mellett. De ez a mi belső ügyünk. Szívesen vesszük a megkereséseidet a munkaidőn kívül is, de ne bántódj meg, hogyha csak nyitvatartási időben fogunk válaszolni. Egész egyszerűen azért, mert amikor nem dolgozunk a családunkkal, párunkkal vagy esetleg a saját fejlesztésünkkel töltjük az időt. Azért, hogy amikor itt vagyunk, akkor Te a legelégedettebb legyél! 

Megoldás: ha azonnali választ szeretnél, kérlek, írj akkor, amikor dolgozunk, de bármikor írsz is 24 óránál többet csak hétvégén kell várnod. 

4.) Ha világméretű összeesküvésre gyanakszol

A célunk, hogy elégedett legyél, ugyanis több okból is ez az érdekünk. Egyrészt vidd a jó hírünket, másrészt érezd azt, hogy a pénzedért valódi értéket kapsz. Ha úgy érzed, hogy valami nem a Te érdekedben történik, beszéljük meg. Viszont ponotsan ugyanolyan fontos számunkra az ügynökség összes ügyfele, épp ezért rendszerek alapján dolgozunk velük. Mindenkivel. Biztosan nem fordul elő az, hogy Rád és a Te problémáidra kevesebb figyelem jut. 

Megoldás: segíts nekünk azzal, hogy elmodod, számodra mik a különlegesen fontos dolgok, ha megsztod, úgy könnyebb nekünk is figyelni erre, anélkül, hogy magunktól kellene kitalálnunk 

5.) Ne reformálj meg minket

Nagyon szeretjük, ha fejlődni tudunk, de az önjelölt CEO-kat kevésbé. Azért így dolgozunk, mert nekünk ez vált be. Ne mondd el, hogy mennyi irodai időre volna szükségünk, hány nőt kéne foglalkoztatni és mikor kezdjük a munkát. Hidd el, az a célunk, hogy elégedett legyél velünk. Ha pedig a mi felépítésünkben látod minden baj okát, lehet, hogy csak egyszerűen túlhajtottad magad. 

Megoldás: Hidd el, hogy akkor is el tudjuk látni amiben megegyeztünk, ha egész pénteken senki sem dolgozik. Nekünk ugyanis abból épül a hírnevünk, amilyen eredményt szállítunk Neked, nem pedig attól, hogy hány órát ülünk irodában.  

Ha mindezek nem tántorítottak el, akkor tényleg minket keresel. Viszont az ügynökség sajátos belső élettel (akár mondhatnánk ökoszisztémával) rendelkezik. Kívülről néha nehezen érthető és még nehezebben elfogadható. Ennek ellenére az a célunk, hogy Te, mint ügyfél elégedett legyél, és ezért meg is teszünk mindent!