Jobb eredmények. Holnaptól

A tréning célja, hogy a partnereink értékesítési eredményei javuljanak. Ugyanakkor értékesítést nemcsak az értékesítők végeznek, hanem a támogató szerepben lévők is. A képzést elvégezve azonnali javulás érhető el a mindennapi és az üzleti kommunikációban. A tréninget cégek számára csoportos fejlesztésen, egyéni partnereknél személyre szabott foglalkozáson biztosítjuk.

Gyakorlatorientált

Képzéseink során a gyakorlat nagyjából kétszeres súlyt kap az elmélethez képest. Azt valljuk, hogy gyakorláson keresztül érthetők meg legjobban az elméleti tudnivalók. Tesszük mindezt többéves értékesítési- és tréneri tapasztalattal. 

Személyiségtipológia

Nagy hangsúlyt helyezünk a tárgyalópartnerek megértésére. Ehhez az DISC Személyiségtipológia eszközeit használjuk.Ez egy olyan rendszer, amelyben a tárgyalópartner alapvető személyiségjegyeire fókuszálva, motivációinak figyelembe vételével, arra hangolt módon tudunk kommunikálni. Az elsajátított tudásnak köszönhetően azonnali javulás érhető el az értékesítési eredményekben.

0
órát meghaladó tapasztalat
0
% átlagos javulás a tréning után
0
átlagos hallgatói elégedettség

Ha magasabb szinten akar kommunikálni

Hogyan dolgozik a tréner?

A kommunikáció mindennapjaink része. Ahhoz, hogy érdekeinket a lehető legjobban érvényesíteni tudjuk, szükséges elsajátítanunk a megfelelő kommunikációs technikákat.
Mayer-Ázsoth Réka
Mayer-Ázsoth Réka
tulajdonos - ügyvezető
Rengeteg tréningen vettem részt, ahol halálra untam magam. Olyan programot állítottunk össze, ami nemcsak tudást ad, hanem mindezt izgalmas, érdekes programokon keresztül teszi.
Mayer András
Mayer András
tulajdonos - ügyvezető

GYIK

Nem, a tréninget a magyarországi és a szlovákiai vállalkozások számára fejlesztettük, az itteni üzleti környezet sajátosságaira szabva.

Nem, a tréningen gyakorlatokon keresztül ismertetjük meg a hallgatókat a módszerekkel.

Igen, olyan helyzetek elé fogjuk állítani, amelyekkel a mindennapokban is szembesül. A tréninget követő napon már használhatja is a tanultakat.

Trénereink mögött évtizedekben mérhető tapasztalat van. Ez százas nagyságrendű elégedett hallgatót és ennél is több tréningórát jelent. A trénerek gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a termékek és a szolgáltatások értékesítésének területén Magyarországon és Szlovákiában.

Nem. Specifikusan olyan gyakorlatokkal készülünk, amelyek vagy általános érvényűek és a világ minden táján azonos módon folynak, vagy kifejezetten az ország és az iparág sajátosságai jellemzik. Minden tréninget a megrendelő cég profiljának megfelelően alakítunk.

További információért