AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
Image Alt
AM BUSINESS

Szövegírás

Szövegírás

Content marketing és SEO szövegírás hatékonyan

A szövegírás egyszerűnek tűnik, hiszen írni mindenki tud. Egy professzionális szöveg viszont segít megkülönböztetni téged a versenytársaidtól. A jól megválasztott szavak pedig nem csak az üzenetet, de a hangulatot is átadják. A SEO szövegírás hozzájárul, hogy egy-egy kulcsszó esetében a Google első oldalán tűnhess fel. A content marketing pedig hasznos tartalommal látja el ügyfeleidet. A marketing szövegíró segít, hogy online és offline szövegeid is kiemelkedjenek a szürkeségből.

Szövegírás

A marketing szövegíró a célközönségednek ír

Egy jó szöveg az emberhez szól. És el is jut hozzá. Ebben van segítségedre a marketing szövegíró. Te sem kezdenél egy e-mailt sziával, ha az elnöknek írsz. Más szavakat választanál. Ugyanez a finomhangolás történik, amikor a célközönséghez mérten formáljuk meg a szöveget. A célközönség helyes megszólítása a SEO szövegírás alapja is egyben.

Szövegírás

Szolgáltatásaink

A honlapod tükrözi a vállalkozásod értékeit. Emellett itt tudod a legtöbb ügyfelet úgy elérni, hogy az ujjadat sem kell hozzá megmozdítanod. A SEO szövegírás segítségével egy-egy kulcsszóra a te weboldalad lehet az első találat. A weboldal keresőoptimalizálás egyszeri befektetés, ami évekig hozza az ügyfeleket.

A landing page célja, hogy a lehető legtöbb látogató meg is vásárolja a szolgáltatásaidat és termékeidet. Erre az oldalra mutathat egy hirdetésed, de akár a szöveges Facebook-posztjaid is. Az igényes kinézet mellé profi szöveg is kell. A landing page a SEO szövegírás legnagyobb kaliberű kiaknázása.

Egy blog segít, hogy az érdeklődőkkel content marketing révén építs kapcsolatot. Válaszokat adhatsz kérdéseikre, és elhessegetheted a kételyeiket. A blogbejegyzés a weboldal keresőoptimalizálás egy módja is egyben: új utakat kínál, hogy ügyfeleid rád találjanak.

Ha a sajtómegjelenés mellett döntesz, az emberekhez a kedvenc médiumukon keresztül szólhatsz. Ezért kifejezetten fontos, hogy minden megvásárolt karakterhely megérje a pénzét. Ilyen kihívásokra mindig vevő egy profi marketing szövegíró.

A hírlevelekkel követőidet értesítheted az újdonságokról. Az új termékmegjelenések, szolgáltatások fejlesztése, vagy egy új kampány mind hírérték. Persze csak akkor, ha az emészthető formában jut el a feliratkozóknak.

Ha közösségi média, akkor content marketing. Ha pedig Instagram, akkor képek. Viszont a kép csak figyelemfelkeltésre kell. Egyébként is, ki mondta, hogy a képen ne lehetne szöveg? Ahhoz, hogy az üzenetedet is a leghatékonyabban add át, ütős és érthető szövegre van szükséged.

Ha közszereplő vagy, vagy van egy branded, akkor innen nem hiányozhatsz. A megfelelő kommunikációval javítod a kapcsolatot a célközönségeddel, következetes content marketing révén pedig vásárlóközösséget építhetsz.

Minden egyes szó számít. Főleg egy pályázatnál, ahol nagy összegű támogatásokért versengenek a vállalkozások. Bevetjük a győztes pályázatokról szerzett tapasztalatainkat, hogy Neked már csak a megnyert összegekkel kelljen foglalkoznod!

Az anyagleadásnál a szövegben pontosan nulla hibád lehet. Itt pedig nemcsak a helyesírásra gondolunk, hanem a jól megfogalmazott üzenetekre. Igényes megjelenésedet profi marketing szövegíró és grafikus párosa készíti el. A tökéletes összhang a márkádat is tovább építi.

Szövegírás

Miért van szükség a jó szövegre?

Szövegírás

Bizalomépítés

01

Jól átgondolt szöveges tartalommal bizalmat építhetünk ki célközönségünkben. A bizalomépítés titka: jól megfogalmazott üzenetek a megfelelő időpontban átadva.

Szövegírás

Eladások növelése

02

Egy jó szöveg elad. Egy jobb még többet ad el. A szöveg optimalizálásával a hirdetések és kampányköltségek csökkenthetők. Érj el több embert kevesebb pénzért.

Szövegírás

Átláthatóság

03

Az ember szeret a színfalak mögé látni. Minél több hasznos információt juttatsz el a közönségedhez, annál emberközelibbé és elérhetőbbé válsz. Egy tiszta, transzparens vállalkozás pedig mindenkinek vonzóbb.