szövegírás am business seo szövegírás kreatív szövegírás marketing szövegíró

Egyszerűnek tűnik, sőt, szöveget mindenki tud írni. Azonban a kreatív szövegírás ennél többet ad. Hozzásegít, hogy kiemelkedj a tömegből, hiszen a marketing szövegíró precízen megválasztott szavai nemcsak az üzenetet, hanem a hangulatot is átadják. A SEO szövegírás pedig lehetővé teszi, hogy a Google előrébb rangsorolja a weboldaladat. A kreatív szövegírás és a SEO szövegírás remekül kiegészíti egymást. Azon túl, hogy a keresők kedvelni fogják, az oldalad látogatói számára is érdekes, friss és emlékezetes tartalmat készítünk. 

Blog

Egy blog segítségével közelebb hozhatod az általad kínált terméket/szolgáltatást az érdeklődőkhöz. A marketing szövegíró pedig abban segít, hogy a szakmai tudásod közérthetővé és érdekessé váljon.

Honlap

Honlapod adja az első benyomást a cégedről. Az emlékezetes grafika elengedhetetlen, de emellett fordíts figyelmet a szöveges tartalomra is. A legszárazabb téma is érdekes lehet a megfelelő szavaktól!

PR Cikk

Ha sajtómegjelenést vásárolsz, a szakmád sztárjaként kell feltűnnöd. Ehhez viszont kiemelten fontos, hogy valaki kihangsúlyozza az erényeidet és elrejtse a hiányosságaidat.

Facebook-posztok

Ahol mindenki lóg, ott történnek a nagy dolgok! Rólad is rengeteget elárul a Facebook profilod. Jól megírt, átgondolt posztokkal elkötelezett vásárlóközösséget építhetsz.

Instagram-posztok

Az Instagram a képekről szól. Viszont a kép csak a figyelem felkeltéséért felelős. Ahhoz, hogy az üzenetedet is a leghatékonyabban add át, megfelelő szövegre van szükséged.

Hírlevél

Egy rendszeres hírlevélbe belefoglalhatod az újdonságokat. Vagy ösztönözheted az ügyfeleidet az újabb vásárlásra, megbízásra. Egy frappáns szöveggel, jó képekkel teli hírlevél csodákat tehet.

Pályázatírás

Minden egyes szónak értéke van. Főleg egy pályázatnál, ahol nagy összegű támogatásokért versengenek. Győztes pályázatok tapasztalatát vetjük be, hogy Neked már csak a megnyert összegekkel kelljen foglalkoznod!

Nyomdai kiadványok

Az emlékezetes anyagaidat profi szövegíró és grafikus párosa készíti el. Így nemcsak a vizualitás, hanem a tartalom is magával ragadó lesz. A tökéletes összhang pedig a márkádat is tovább építi!

Több nyelven

Anyanyelvi szövegírókkal angol, cseh, magyar, német, román és szlovák nyelven. Ha más nyelvű szöveget szeretnél, kérj ajánlatot!