AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626

Bemutatkozó interjú – Lilla

Milyen volt az első nap, az első benyomás az AM Businessnél?

Izgalmas, és egy kicsit ijesztő, mint minden új helyzet. Új feladatokkal találtam szemben magam, amiket reméltem, hogy nem tolok el rögtön, az új munkatársakat pedig reméltem, hogy nem borítom ki valamivel. Ám a kezdeti drukk gyorsan elmúlik egy befogadó, szerető közegben. Hamar megtanultam, hogy minden feladat egy kis szárnynyitogatási lehetőség, a hibák pedig csupán tanulási ugródeszkák.

Milyen volt a legemlékezetesebb projekt?

Több emlékezetes projekthez is volt szerencsém. Életem első weboldalszövegét egy családi vállalkozás levendulafarmjához írtam, így munkaidőben szellemileg a provence-i levendulaföldeken vándorolhattam, és még fizetést is kaptam érte.

Milyen feladatköröket végzel és melyiket szereted a legjobban?

Főként kreatív szövegek írása, SEO szövegírás, de alkalomadtán pályázatírás és marketing is felbukkan a repertoáromban. A szívemhez legközelebb a kreatív szövegírás áll, de az utóbbi időben nagy örömmel láttam hozzá a pályázatok kereséséhez és írásához is. Szeretem, hogy több feladatkörben mozoghatunk. Izgalmas érzés, hogy annyi különböző módja van, hogy segítsünk a velünk dolgozó vállalkozások növekedésében és fejlődésében, és nincs annál jobb, mint mikor ez kézzelfoghatóvá válik.

Tíz év múlva hogyan emlékszel majd erre az időszakra?

Hálásan, nosztalgikusan. Az AM Business az első komoly munkahelyem, és ennél jobbat nem is kívánhattam volna. Néha úgy érzem, talán túlságosan is elkényeztetnek az ötletesebbnél ötletesebb negyedévi bónuszokkal, a flexibilis munkabeosztással és a mindig megértő, segítő hozzáállással. Sokat tanulhattam itt magamról és megtapasztalhattam, milyen egy szuper csapat tagjának lenni.

Mi volt a legváratlanabb feladat?

Nem emlékszem olyanra, ami kiemelkedően váratlanul ért volna. Minden feladat egy kicsit különböző, más és más okokból izgalmas vagy épp jelent kihívást, így már a kezdetek kezdetén megtanultam, hogy nyitott hozzáállásom legyen. Sosem lehet tudni, hogy a következő feladat megírása traktorokról, kávéról, építkezési állványokról, levendulaföldekről vagy esetleg pálinkáról fog szólni, és éppen ez benne a jó.

Hogyan értékelnéd a csapatot?

Olyanok vagyunk, mint a kis fogaskerekek egy zakatoló, vidáman robogó gépezetben a digitális marketing éterében. A rideg hierarchiát hírből sem ismerjük, a mindennapi működésünkben alap, hogy mindenki értékes, megbecsült tagja a csapatnak. Ha Andris és Réka kapnának egy „A legjobb főnök” feliratú bögrét minden alkalommal, amikor ez a cím megilleti őket, már külön vitrin kéne a tárolásukra. Bár Benji van velünk a legrövidebb ideje, olyan érzés, mintha pengeéles, stratégiai látásmódjával a kezdetektől a csapattal lett volna. A feladatok és munkakörök olykor változók, de a kölcsönös tisztelet és a közös munka szeretete állandó.