d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
Image Alt
AM BUSINESS

Rólunk

Rólunk

Ismerd meg az AM Businesst!

Az AM Business 2018 óta partnere kis- és középvállalkozásoknak marketing és szövegírás terén. Azóta is törekedünk megtalálni partnereinknek a számukra is megfelelő megoldásokat szövegírás, marketing és pályázatírás terén.

Rólunk

Kik vagyunk?

image001

Réka

CEO

Réka olyan, mintha mindannyiunk céges anyukája lenne. Segít, ha kell, ám ha arra van szükség, akkor a háttérből figyeli, hogy a többiek miként oldanak meg egy-egy feladatot. Talán azt is mondhatnánk, gondoskodik rólunk. Különleges képessége, hogy nem hatnak rá a reklámok, így ha egy kampány neki tetszik, akkor az ügyfeleinek is biztos siker lesz.

image002

Lilla

Szövegíró - social media specialista

Lilla már az oviban is a betűlevesben tologatta a karaktereket, így nem csoda, hogy felnőve is szívéhez közeli maradt a szövegírás. Empatikus megközelítéssel áttörő szövegekké formálja az érzések megannyi arcát, és a szavakból olyan marketinghálót sző, amibe a te ügyfeleid figyelme is beleragad majd.

image003

Andris

COO – marketing specialista

Ha valahogyan el lehet mondani, akkor Andris biztosan megtalálja rá a módot. Bár még az ügyfeleink közt is van, aki szerint feketeöves kommunikátor, azt a megfogalmazást jobban szereti, hogy most azért kap fizetést, amiért az iskolában még intőt. Nem csak a csapat szája, ha kell a többiek keze alá dolgozó asszisztens, vagy a tárgyalóasztalnál kemény, érdekeit érvényesítő tulajdonos.

image004

Benji

Szövegíró - SEO szakértő

Benji eszköze a stratégiai tervezés, zsánere pedig a nyelv és az adatvédelem. Ha pedig a kettő ötvöződik, olyan blogcikk születik, amiben kiderül, hogyan szippant be egy fiktív nagyit a Facebook-algoritmus. Nálunk töltött ideje alatt kipróbálta magát a legtöbb műfajban, és a SEO jött be neki. Ha elSEOlvasnak, ő biztosan fog tudni segíteni.

Rólunk

Értékeink

Fontosnak tartjuk, hogy választ kapj a kérdéseidre. Hogy tudd, hol tart a projekted, milyen kihívásokkal nézünk szembe, és mire számíthatsz. Lépéseinket ismertetjük, nem érnek váratlan meglepetések.

A munkánk során arra hagyatkozunk, amire bizonyítékunk is van. Így nem kell félned, nem nálad fogunk kísérletezni egy-egy új módszerrel. Munkánkat emellett a legnagyobb odafigyeléssel végezzük. Épp úgy, mintha a saját vállalkozásunkon dolgoznánk.

A marketingben nincs szünet. Ha holnap megszűnik a Facebook, akkor nekünk is alkalmazkodnunk kell. Figyelünk az új trendekre, a változásokra, és ehhez mérten tervezünk a jövőben. A megalapozott tudásunkat folyamatosan bevetjük élesben is.

Rólunk

Hogyan néz ki a munkafolyamat az AM Businessen belül?

1. lépés

Információgyűjtés és egyeztetés

01

Az első lépés mindig az ügyfelünk feléről érkezik. Ez az a pillanat, amikor megszületik az igény. Mindig a lehető legpontosabban mérjük fel, hogy mit is akarunk pontosan elérni az együttműködés során. Közérthető nyelven beszélünk a marketingről, hogy elkerüljük a félreértéseket.

2. lépés

Tervezés

02

Miután az elképzelés letisztult, miénk a terep. A legapróbb feladatot is megelőzi a tervezés. Olyan szempontokat is igyekszünk figyelembe venni, ami mások figyelmét elkerülné. A tervezés során úgy ütemezzük a munkát, hogy mindkét félnek megfeleljen. Ez egy hírlevél esetében nem igényel sok erőfeszítést, de egy féléves kampány esetén érthető, miért van rá igenis szükség.

3. lépés

Végrehajtás

03

Ebben a fázisban derül ki, mennyire állja meg helyét a tervünk élesben. Szeretünk proaktívak lenni, ezért mindig olyan idősávval dolgozunk, hogy biztosan tudjuk azt teljesíteni. Sokszor idő előtt elkészülünk a projekttel.

4. lépés

Ellenőrzés

04

Az eredményeket folyamatosan ellenőrizzük. Esetleges elégedetlenség esetén korrigálunk, hogy az elvárások minél inkább megközelítsék a valós számokat.

5. lépés

Reporting

05

Attól, hogy mi értjük, mi történt, még nem biztos, hogy Te is. Éppen ezért a projektek egységeinek zárásakor (leggyakrabban havonta) kapsz egy riportot, amiben érthetően fogalmazzuk meg az elmúlt időszak eredményeit és a következő szakasz terveit.

6. lépés

Egyeztetés

06

A feladat viszont csak akkor ér véget, ha mindkét fél elégedett. Nem lépünk le csak úgy angolosan miután elértük a kívánt célt. Visszajelzést adunk a projekt lefolyásáról, hogyan lehet effektívebbé tenni a jövőben, és nyitottak vagyunk mi is a visszajelzésekre.