pályázatírás mezőgazdasági pályázatok uniós pályázatok pályázatíró

A pályázat egy lehetőség, hogy olyan fejlesztést valósíts meg, amire csak két-három év múlva lenne lehetőséged. A pályázatírás pedig egy kihívás. Minden szónak szerepe, értéke van.  Szükséges egy felkészült pályázatíró, hogy az álmokból célok, a célokból pedig tervek váljanak. Most, amíg az oldalunkat nézed, országon belüli és uniós pályázatok várnak arra, hogy győzteseket találjanak. A győzelmi esély most is ott áll a vállalkozásfejlesztési, kulturális és mezőgazdasági pályázatok előtt. A pályázatírás folyamán győztes tendereknél már bevált módszert vetünk be, hogy Te a megnyert összegre és a projekt megvalósításra koncentrálhass!

Baross Gábor Terv

Vállalkozásfejlesztési és mezőgazdasági pályázatok Magyarország Kormánya kiírásában. A Kárpát-medencei vállalkozások fejlesztésének és a szülőföldön maradás elősegítésének céljával. Mind a kisvállalati, mind az mezőgazdasági pályázatok keretében főleg gépbeszerzésre van lehetőség.

KultMinor

A Szlovák Köztársaság Kormánya által kiírt pályázat, melynek célja a kisebbségi kultúra támogatása. Kulturális, irodalmi, könyvkiadói, színházi, zenei, valamint egymás kultúrájának megértését és elfogadását célzó projekteket támogat.

SK Kreatív Ipar

A Szlovák Kulturális Minisztérium kreatív ipar és kultúra regionális támogatására irányuló felhívásai. Fontos terveidnek megfelelő szerkezetet adni, hogy pályázatod átütő legyen, és a legkompetitívebb közegben is kitűnjön a többi közül.

Bethlen Gábor Alap

A külhoni magyarság szülőföldön való boldogulásával kapcsolatos kulturális pályázatok tartoznak a Bethlen Gábor Alap kiírásai közé. Elengedhetetlen olyan pályázatot írni, amely az alap hosszú távú stratégiai céljaival összhangban, ütősen fejti ki terveidet.

Visegrádi Alap

Támogatás olyan projektek részére, amelyek a határon átnyúló kapcsolatokat erősítik, valamint a támogatott régió teljes lakosságának (mindkét megvalósítási országban) javítják az életkörülményeit. Az Alap által kizárólag non-profit jellegű projektek támogathatók. Nem kormányzati szervek (NGO), önkormányzatok, oktatási intézmények és vállalkozások.

Interreg HU/SK

Az Európai Uniós pályázatok célja a magyar-szlovák együttműködések kialakítása. Céljaik a természeti és épített környezet megőrzésére fókuszáló turisztikai projektek, a határon túli mobilitást erősítő projektek, valamint a határon átnyúló munkaerőpiaci és tudástranszfer együttműködések támogatása.

Norvég Alap

A norvég kormány finanszírozta alap az uniós pályázatok kiírásával összhangban működik. Fő célja a társadalmi és gazdasági különbségek csökkentése, felszámolása. A projektekben az elfogadás, demokrácia és jogállamiság kérdésével foglalkozó ötletek kapnak támogatást. Legtöbbször civil szervezeteket támogat.

Megyei pályázatok

Regionális pályázatokat folyamatosan írnak ki. Időben és céljaikban általában az uniós pályázatok kiírásaihoz hasonlítanak, viszont megjelennek bennük helyi sajátosságok is. Ha úgy gondolod, hogy a város vagy a megye kiírása a te vállalkozásadat vagy intézményedet is fejlesztheti, egyeztessünk!

Pályázatok önkormányzatoknak

Sokszor az önkormányzatok számára is egy pályázat az útja a tervezett fejlesztések megvalósításának. Ha úgy gondolod, hogy a lakóhelyedre ráférne némi fejlődés, irányítsd hozzánk a polgármestered!

Egyéb pályázatok

Nem csak a felsorolt pályázatokban tudunk a hasznodra lenni. Ha valamilyen más, izgalmas pályázati lehetőségre bukkansz, oszd meg velünk, egyeztessünk és vágjunk bele!

Segítség a megvalósításban

A pályázat megnyerése még csak a munka felét jelenti, a megvalósítás során is szükséged lehet alvállalkozókra. Ha marketingtevékenység is szerepelt a pályázatodban, szívesen állunk rendelkezésedre. Ráadásul, ha a pályázatot is velünk írattad, a kampányok jobban illeszkednek a pályázat céljaihoz, az áraink pedig kedvezőbbek lesznek.

Sikerdíjas alapon

Esetünkben nemcsak a pályázó, hanem a pályázatíró is abban érdekelt, hogy a végeredmény sikeres, vagyis a pályázat nyertes legyen. Ennek biztosítása érdekében a pályázatodat sikerdíjasan végezzük. A teljes összeget csupán egy esetben kell megfizetned: ha nyertes munkát készítettünk!

Több nyelven

Ahogyan a szövegírásnál, a pályázati folyamatban is a 100%-os nyelvhelyességre törekszünk. A projektedben ezért nemcsak pályázatíró, hanem anyanyelvi nyelvi munkatárs is segítségre lesz. Legyen a beadás nyelve angol, magyar vagy szlovák.