d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
Image Alt
AM BUSINESS

Marketing

Marketing

Pörgesd fel a digitális jelenléted

SEO keresőoptimalizálás, adwords kezelés és marketing, social media manager segítségével

A marketing hozzásegít, hogy optimális áron érd el a lehető legtöbb ügyféljelöltet. Sokszínű és változatos módokon közelíthetsz hozzájuk. A social media manager feladata nem az, hogy csupán kiemelje a posztjaidat. Sokkal komplexebb tervet készítünk a számodra, aminek része a SEO keresőoptimalizálás és a Google Ads (korábbi nevén Adwords) kezelés. Integrált stratégiát készítünk, ami illeszkedik a céljaidhoz. A folyamatosan változó marketingvilágban segítünk eligazodni, és azzal sem kell foglalkoznod, hogy ismeretlen rövidítéseket tanulj meg.

Ha remek a terméked vagy szolgáltatásod, az az első lépés. Viszont ahhoz, hogy ezt a potenciális ügyfelek is megtudják, szükséged lesz egy social media manager segítségére. Segítünk eligazodni a licitálás, célközönségek, elhelyezések és frappáns szövegek erdejében. A Facebook oldal- és kampánykezelés a mi dolgunk, neked csak az ügyfelekkel kell foglalkoznod.

Már nem csak a 30 alattiak platformja, a vállalkozásodnak is szüksége van rá. Itt egy kép tényleg ezer szóval ér fel. Social media managerként kézbe vesszük profilod, majd olyan vizualitással és hashtagekkel látjuk el, hogy az leginkább illeszkedjen vállalkozásodhoz. Egy igazán jó Instagram hirdetési kampánnyal biztos sikered lesz.

A Google mindent tud, szokták mondani. A Google Ads (korábban Adwords) kezelés bonyolult feladat. Ha valamit keresünk, egyből a Googlet hívjuk segítségül. Mi elintézzük, hogy a te cégedről is tudomást szerezzen. Az itt megjelent hirdetések segítségével rengeteg potenciális partnerhez és ügyfélhez juthatsz el.

Tudod, hová kell elrejteni azt, amiről szeretnéd, hogy senki ne találja meg? A Google találati listájának második oldalára. A SEO keresőoptimalizálás miatt azonban veled ez nem fordulhat elő. Átalakítjuk a szövegeidet úgy, hogy az érdeklődők és a keresőmotorok egyaránt szívesen olvassák.