am business marketing keresőoptimalizálás adwords kezelés facebook kampány kezelés

A marketing hozzásegít, hogy optimális áron érd el a lehető legtöbb ügyféljelöltet. Sokszínű és változatos módokon közelíthetsz hozzájuk. A Facebook kampánykezelés nem azt jelenti, hogy kiemeljük a posztjaidat. Sokkal komplexebb tervet készítünk a számodra, aminek része a keresőoptimalizálás és a Google Ads (korábbi nevén Adwords) kezelés. Integrált stratégiát készítünk, ami illeszkedik a céljaidhoz. A folyamatosan változó marketingvilágban segítünk eligazodni, és azzal sem kell foglalkoznod, hogy ismeretlen rövidítéseket tanulj meg.

Facebook hirdetési kampány

Ha remek a terméked vagy szolgáltatásod, az az első lépés. Viszont ahhoz, hogy ezt a potenciális ügyfelek is megtudják, szükséged lesz hirdetésre. Segítünk eligazodni a licitálás, célközönségek, elhelyezések és frappáns szövegek erdejében. A Facebook oldal- és kampánykezelés a mi dolgunk, neked csak az ügyfelekkel kell foglalkoznod.

Instagram hirdetési kampány

Már nem csak a 30 alattiak platformja, a vállalkozásodnak is szüksége van rá. Itt egy kép tényleg ezer szóval felér. Kézbe vesszük a profilod és olyan vizualitással és hashtagekkel látjuk el, hogy az leginkább passzoljon a szolgáltatásodhoz/termékedhez. Egy igazán jó instagram hirdetési kampánnyal biztos sikered lesz.

Google Ads kampány

A Google mindent tud, szokták mondani. A Google Ads (korábban Adwords) kezelés bonyolult feladat. Ha valamit keresünk, egyből a
Google-t hívjuk segítségül. Mi elintézzük, hogy a te cégedről is tudomást szerezzen. Az itt megjelent hirdetések segítségével rengeteg potenciális partnerhez és ügyfélhez juthatsz el.

SEO optimalizálás

Tudod, hová kell elrejteni azt, amiről szeretnéd, hogy senki ne találja meg? A Google találati listájának második (vagy a harmadik) oldalára.
A keresőoptimalizálás miatt azonban veled ez nem fordulhat elő. Átalakítjuk a szövegeidet úgy, hogy az érdeklődők és a keresőmotorok egyaránt szívesen olvassák.