AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
Image Alt
AM BUSINESS

2023-as Szlovákiai Magyar Marketing Kutatás

Egyéni vállalkozó, cégtulajdonos vagy marketinges vagy?

Töltsd ki kérdőívünket, és nyerj értékes nyereményeket, amivel növelheted vállalkozásod bevételeit!

Amit tudnod kell a kérdőívről

Ki és meddig töltheti ki?

Bárki kitöltheti, aki cégvezető, egyéni vállalkozó, marketinges és egyben szlovákiai magyar vállalkozás alkalmazottja vagy tulajdonosa. A kérdőív 2023.április 5-ig tölthető ki.

Mi jár a kitöltésért?

Amennyiben részt veszel a nyereményjátékunkban, értékes nyereményekhez juthatsz hozzá! Ilyen a „Törd át a falakat! – Kifogáskezelés” online tréning tárgyaláshoz és bevételnöveléshez 99€ értékben vagy konzultáció az AM Business csapatával 50€ értékben.

Anonim a kérdőív?

Igen, a kérdőív anonim. Amennyiben a nyereményjátékban részt szeretnél venni, meg kell adnod a keresztneved, vezetékneved és e-mail címed, amelyeket kizárólag kapcsolatfelvételre fogunk felhasználni. A sorsolásnál a keresztneved és a kitöltés időpontja fog szerepelni. A nyerteseket külön e-mailben értesítjük.

Miért fontos kitöltenem?

Még nem született átfogó képet adó és releváns elemzés a szlovákiai magyar vállalkozások covid-időszak utáni marketingszokásairól. Ugyanígy, a 2022-es évet váratlan események formálták, aminek kihatása van a marketingstratégia megváltoztatására. Mi ezt szeretnénk feltérképezni, és az eredményeket pedig mindenki számára elérhetővé tenni.

Mobilról tölteném ki

Kényelmesebben megteheted a QR-kód beolvasásával vagy ezen a linken.