AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
Image Alt
AM BUSINESS

Marketing

Szerezz ügyfeleket Google Ads hirdetések és más megoldások révén

A digitális marketinggel elérheted, hogy ügyfeleid megtaláljanak téged. A marketing egy hosszú távú befektetés, aminek sok részét fordíthatod a javadra. Google Ads hirdetések révén te lehetsz a legelső találat, ugyanakkor minden kattintásért fizetsz. Facebook kampánykezelés révén pedig a Meta platformjain Facebook és Instagram hirdetés formájában jelenhetsz meg. Ha egyszeri megoldásra vágysz, ami tartósan hozza az ügyfeleket, akkor a SEO keresőoptimalizálást keresed.

Ha van egy kiemelkedő terméked vagy szolgáltatásod, akkor add a világ tudtára! Ahhoz, hogy erről a jövendőbeli ügyfelek is halljanak, a közösségi médiában elkerülhetlenné kell válnod. A Facebook kampánykezelés a Meta platformján való hirdetések beállítását és felügyelését foglalja magában. Ebben benne van a célközönséged meghatározása, a hirdetési keret beállítása, a hirdetések megszövegezése és időzítése, illetve azokról való jelentés elkészítése.

Az Instagram mára már a brandépítés kötelező eszközévé vált. Itt egy kép tényleg ezer szóval ér fel. A Facebook kampánykezelés mellett az Instagramra kissé másként kell tervezned. Számít a kinézet, az elhelyezkedés, és a célközönség. Az Instagram hirdetésed olyan képi világgal és szöveggel látjuk el, hogy az leginkább illeszkedjen vállalkozásodhoz. Egy igazán jó Instagram hirdetési kampánnyal biztos sikered lesz.

A Google mindent tud, szokták mondani. Ha valamit keresünk, egyből a Google-t hívjuk segítségül. Mi elintézzük, hogy a célközönséged a te cégedről is tudomást szerezzen. A Google Ads hirdetés beállítása emberpróbáló feladat, de egy optimalizált kampánnyal sokszorosan térül meg a ráfordított idő és pénzt. Google Ads hirdetések segítségével rengeteg potenciális partnerhez és ügyfélhez juthatsz el, mindössze a kattintásaikért és a kampány beállításáért kell fizetned.

Tudod, hová kell elrejteni azt, amiről szeretnéd, hogy senki ne találja meg? A Google találati listájának második oldalára. A SEO keresőoptimalizálás miatt azonban veled ez nem fordulhat elő. Átalakítjuk a weboldalad szövegeit úgy, hogy az érdeklődők és a keresőmotorok egyaránt szívesen olvassák. A SEO keresőoptimalizálást minden oldaláról műveljük. Egyszeri munka, aminek előnyeit hosszú távon élvezheted.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit foglal magába a Facebook kampánykezelés?

A Facebook kampánykezelés esetében a hirdetés megtervezésétől a lebonyolítás utolsó lépéséig mindent megcsinálunk. Előzetesen átbeszéljük ki lesz a célközönséged, milyen üzenetet szeretnél eljuttatni hozzájuk. Mi elkészítjük a grafikát és a szöveget, végül pedig az előre megbeszélt hirdetési kerettel útjára indítjuk a reklámot. Az összetettebb kampányok A/B tesztet is igényelhetnek, amivel költséget spórolhatsz később. A kampány végén kiértékeljük azt, és a jelentést elküldjük neked is, digitálisan.

Mit foglal magába az Instagram hirdetési kampány?

A Facebook kampánykezeléshez hasonlóan az Instagram hirdetések esetében is vállaljuk a kampány teljes lebonyolítását. A megjelenés megtervezése, a hirdetés szövegezése és a hirdetési beállítások a mi oldalunkon történnek. A kampány végeztével az eredményekről beszámolunk, bár ezt legtöbb ügyfelünk már a kampány alatt is tapasztalja a statisztikai mutatóin.

Mit foglal magába a Google Ads hirdetések kezelése?

A Google Ads hirdetések elindítása előtt az első lépés, hogy felmérjük, milyen kulcsszavakra akarunk hirdetést készíteni. Ezzel tudjuk megállapítani a hirdetés költségét, és azt, hogy pontosan melyik szolgáltatást vagy terméket érdemes az első fizetett találatok közé besorolni. Ezt követően összeállítjuk a hirdetést, amit folyamatosan felülvizsgálunk, és korrigálunk, ha szükséges. A legvégén, mint mindenről, ami mérhető, jelentést készítünk.

Mit foglal magába a SEO keresőoptimalizálás?

A SEO keresőoptimalizálás sokoldalú tevékenység. A weboldalad tartalmi és technikai oldalát is fel kell ilyenkor tuningolni. Az első lépés hasonlóan Google Ads hirdetések megírásához, a kulcsszókutatás.