AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
meta business suite facebook hirdetés

Visszatért a középkor és Meta Business Suite a neve!

Képzeld el, hogy van egy eszközöd, ami tökéletesen működik. Aztán történik valami, a varázslatos eszköz pedig eltűnik. Mit teszel ekkor? A vállalkozóknak ez nem hangzik rémisztően, mivel gyakran kell újrakezdenünk. Mint átlagos vállalkozó mit tehetek ha a Meta (vagy egyszerűbben a Facebook) megváltoztatja az életemet? Mert a Meta Business Suite mindenkinek újdonság. 

Nem emlékszem, mikor kezdtünk a Creator Studióval dolgozni. Úgy tűnik számomra, mintha mindig ezt használtuk volna, és talán így vagy ezzel Te is. De a régi szokásokat el kell felejtsük, mert november 7-től csak a Meta Business Suite áll rendelkezésünkre. Ez nem tragédia, csak megnehezíti az életünket. Régebben bárki egyszerűen posztolhatott vagy követhette az analitikát. És most? Mi például nem tudunk az Instagramra videókat posztolni, egyszerűen azért, mert a Meta Business Suite nem támogatja.  

Tehát nincs választásod: megváltoztatod a stratégiádat, ügynökséggel dolgozol vagy a Facebook szerinti szakértővé válsz. Minden bonyolultabb, aki pedig nem akar ideges lenni, az fizet. Mert reklámot indítani pontosan ugyanolyan egyszerű, mint korábban. Természetesen a Meta nem a Vöröskereszt, de dönthetne körültekintőbben. Senkinek sem lenne rossz véleménye, ha az új eszköz jobb lenne, mint a régi. De talán ez túl nagy elvárás. 

Lehetséges a Facebook nélkül működni? Persze, ez a Te döntésed, de az ügyfelek ott vannak. Tehát ez nem valós dilemma. Olyan korban élünk, amikor az, ami nincs a közösségi médiában, nem létezik. Sem az emberek, sem a cégek, sem az események. Ha most indítasz vállalkozást, elsőként Facebook-profilt hozol létre számára. Ez a természetes folyamat. Monopóliumuk van, csakúgy, mint a Szlovák vagy a Magyar Postának. Csak ők hatékonyabban, legalábbis egyelőre.    

Most meg kell nyugodnunk. Neked is, nekünk is. Igaz, ez az eszköz semmilyen fejlődést nem jelent és igen, úgy érezzük magunkat, mint a középkorban. Nekünk, mint ügynökségnek kreatívabbnak kell lennünk, és új utakat kell keressünk, ahogyan a leghatékonyabban támogathatjuk az ügyfeleinket.  

meta business suite facebook hirdetés