AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
költözés sťahovanie am business

Új életet kezdünk? Dehogy, ez csak a költözés!

Régi igazság, hogy a költözés nem egyszerű dolog. Azt hiszem, az emberek ezt megtervezik, de nekünk ez nem volt reális lehetőség. Múlt csütörtökön történt, és úgy indult, mint egy meglepetés. Költöznünk kell, egy pozitív teszt miatt. A problémák pedig csak az első sokk után kezdődtek.

Ha költözik a céged, az nagy dolog. Ha a magánéleted, az még nagyobb. Nos, mi a kettőt egyszerre csináltuk. Különösen hangzik? Igazad van! De nem volt más választásunk. Elkezdtük az új életünket komfort nélkül. Nem volt még ágyunk vagy székeink se. Mondhatjuk, hogy olyan volt, mint a dzsungelben? Vagy csak olyan, mint ahogyan vállalkozni kezdünk? Valami olyasmi. Az első feladat volt, hogy normálisan tudjunk élni. Ez még most sem működik (vagy nem teljesen). De mi a helyzet a céggel? A múlt héten – 2019 augusztusa óta először – nem volt videónk. Egyszerűen nem győztük. A szövegek és a kampányok viszont problémamentesen készülnek hála Lillának és Benjinek, De ez a stílus nem az ahogy szoktunk és szeretünk működni.
A költözés soha nem egyszerű. Emlékszem, amikor az e-mail címem megváltozott, az is mekkora bonyodalmat okozott. Most minden megváltozott körülöttünk. De a jövő kifejezetten pozitívnak tűnik.

Bőson lakunk és az irodánk professzionálisabb lett, mint volt. Ez a változás pedig az életünkre is pozitívan hathat. A költözés változást is jelent, a változás pedig lehet fejlődés. Érdekes, ugye? Az érme másik oldala, hogy új képességeket fedeztünk fel (amik eddig is bennünk voltak, csak nem tudtunk róla).

Legvégül: ez a költözés egyáltalán nem volt egyszerű. Végeredményként kaptunk egy új házat, rengeteg pozitív emléket (még akkor is, ha hihetetlenül hangzik), és mostantól tudjuk, hogy meg tudjuk oldani a nehezebb helyzeteket is. Akkor mondhatjuk, hogy ez egy vállalkozói tréning volt? Szerintem igen!

költözés sťahovanie am business