AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
am business minőség nagyváros kvalita velké mesto

Siker = nagyváros?

Sokszor hallani, hogy ahhoz, hogy valóban sikeres tudj lenni, nem dolgozhatsz kis településen. Ahhoz, hogy kellően híres és elismert legyél kell a nagyváros. Hiszen itt vannak a nagy cégek, itt lehet hozzájutni az igazán jó üzletekhez. Nos, én erről teljesen mást gondolok. Azt hiszem, hogy a minőség a fontos, nem pedig a helyszín. Ugyanis, ha a termékem vagy szolgáltatásom kimagasló, akkor megéri értem egy picit többet utazni. Másrészt, a marketing egyik alapvető eleme az eladás helye. Hogy lehet mégis sikeresnek lenni, ha az árral szemben haladunk?

Magyarország egyik legsikeresebb és legismertebb márkája a Szentkirályi Ásványvíz. A vállalkozás fő telephelye a mai napig Szentkirályon van. Egy olyan településen, ahol kevesebb, mint kétezren élnek. Mégis, innen indulva és itt fejlesztve sikerült felépíteni egy olyan márkát, amit egész Európában ismernek. A termék kiváló, ezt számos díj bizonyítja. A jól felépített marketingnek köszönhetően pedig senkinek sem hiányzik a budapesti irodaház. Igaz, a közép-európai terjeszkedéssel végül ma már budapesti címet találunk a nevük mellett. Ez már a külföldi piacok miatt fontos.

A Batizovcében található Gašperov Mlyn szintén nem egy nagyvárosban épített magának hírnevet. Az étterem és szálloda falusi vendéglátást és magas minőséget ötvöz. Mindehhez már csak adalék a gyönyörű természeti környezet. Akárhol keresünk véleményeket a hibátlanhoz nagyon közeli értékelést találunk mindenhol. A minőségért pedig a vendégek szívesen utaznak. Ahogyan pedig láthatjuk, a fine dining konyhát nem Batizovce 2500 lakosára tervezték.

Hogy mi kell ahhoz, hogy egy cég nagyváros helyett kisebb települést válasszon székhelynek? Mindenképp önbizalom. Ugyanis kisebb közösségben hamarabb elterjed a rossz hírünk és könnyen megnő az irigyeink száma is. Éppen ezért az extra motiváció hozzásegíthet minket ahhoz, hogy a minőségre tegyük a hangsúlyt, ki akarjunk tűnni még jobban. Ez lehet az alapja, hogy megmutassa egy cég, hogy vidéken is képes olyan színvonalat nyújtani, mint a nagyvárosi konkurensek. Vagy akár még annál is jobbat!

am business minőség nagyváros kvalita velké mesto