AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
tom cruise maverick top gun mission impossible

Mitől szexi Tom Cruise?

A cím kissé provokáló, ebben igazad van. Hiszen ízlésről nem lehet vitatkozni. Lehet, hogy a Te számodra Tom Cruise cseppet sem tűnik izgalmasnak vagy érdekesnek. Talán azért, mert eddig filmkedvelőként vagy nézőként gondoltál rá. Mától viszont kap egy másik nézőpontot, méghozzá egy vállalkozóit! 

Lehet szeretni vagy nem szeretni, de Tom Cruise ismert márkanév a világon mindenhol. Elmúlt már 60, mégis láthatod még most is új filmekben, főszereplőként. Amellett, hogy színészként dolgozik, produceri múltja is van, tehát vállalkozóként is bizonyított. Megosztó, hiszen általában nem a maintstream-vonulat szerint nyilatkozik, elég ha csak a szcientológia egyházban betöltött szerepére gondolunk. Egy dolog viszont örök: partnernői mindig fiatalok és csinosak! 

Maverick

Első szerepében, a Top Gunban természetes, hogy 26 évesen fiatal és vonzó partnernője volt. Viszont Maverick karaktere visszatért 2022-ben is, egy közel hatvanéves kiadásban is. A partnere pedig – ahogyan már kitaláltad – fiatalabb. De ugyanez a helyzet Tom Cruise másik ikonikus filmsorozatában a Mission Impossible-ben is. Ha pedig hihetünk a filmipar bejelentéseinek, 2023-ban és 2024-ben is érkezik új folytatás. Feltehetőleg az MI-rajongók nem Ethan Hunt nyugdíjasklubban szerzett élményeit láthatják majd.  

tom cruise maverick top gun mission impossible

Szerződés szerintem

A kulcs a szerződéskötésben van. Tom Cruise ugyanis hatalmas fizetésén kívül kiköt másokat is. Bár a fizetés tekintetében is kifejezetten ügyes, hiszen a Világok harca több, mint 100.000.000 $-t hozott a konyhájára.  Fontos számára, hogy minden helyzetben a lehető legelőnyösebben mutasson. Éppen ezért, bár kifejezetten alacsony, ezt apróbb trükkökkel mindig sikerül eltüntetni, az átlag néző számára sosem derül ki. A fiatal partnernőkről már beszéltünk, de ők is fontos pontját képezik minden egyes megállapodásnak.  

Akkor mától csak modellek?

Ha gondolod, ez is lehet az üzleti filozófiád. A másik, ami viszont talán vállalkozóként hasznosabb lehet, ha a tárgyalási vetületre fókuszálsz. Tom Cruise saját maga számára teremt kényelmes helyzetet a fentebb felsorolt (és még ki tudja hány apró) feltételekkel. Ugyanis pontosan tisztában van a saját márkájának az erejével, és azzal, hogy az ő nevével a producerek komoly bevételekre tehetnek szert. Ezért megkéri az árát a szereplésnek. A Te helyezeted lehet nagyon hasonló. Ha az ügyfelek közt válogathatsz, akkor lehetőséged van eldönteni, hogy kivel és milyen kondíciókkal dolgozol. Nem kell mindenre igent mondanod, csak arra a kapcsolatra, amiben biztosan jól tudsz majd működni Te is. Hiszen mindnkét félnek ez az érdeke!