d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
omar sy lupin életrevalók nedotknuteľní ned

Miért Omar Sy?

Talán nem ismered a nevét. De ha egyszer láttad őt (vagy a mosolyát), akkor biztos vagyok benne, hogy emlékszel rá. Omar Sy világhírű francia színész, de nem ezért érdekes. Hazája rengeteg hasonlóval rendelkezik, ő mégis egyedülálló. Akár még a Te példaképed is lehet!

A családja bevándorlóként érkezett Franciaországban és Omar is Párizs egyik szegénynegyedében nőtt fel. Majd egyszer csak (10 évnyi unalmas karrier után) megkapta Driss szerepét és minden megváltozott. Az első – és talán máig legnagyobb sikere – az Életrevalók. A film felejthetetlen, többek között az ő játéka miatt is. Hirtelen a legjobb és legnépszerűbb színész lett Franciaországban. A hírnév gyorsan jött, ő pedig nem volt erre felkészülve. A változás tehát óriási volt. Mindenki felismerte őt, mindenki akart még egy közös szelfit vagy aláírást. Közben ő ugyanaz a srác maradt, mint pár hónappal azelőtt, amikor még senki sem ismerte.

Így 2011-ben a családjával új életet kezdtek Amerikában. Itt Omar nem a legfényesebb filmcsillag volt, hanem csak egy francia borzalmas angoltudással (elvégre nyelvtudását különböző tévéshowkból szerezte). Ebben az időben senki sem gondolta volna, hogy sikeres lesz. Később rendesen megtanult angolul, és szerepeket is kapott. De ezek közül egyik sem volt olyan fontos vagy sikeres mint Drissé otthon. Átlagos karakterek, átlagos karrier, pontosan úgy, mint az Életrevalók előtt, csak most az USA-ban.

Majd kitört a koronavírus-járvány, a Netflix pedig bemutatta a Lupin sorozatot. Mi történt? Az egész világ azt nézte, hogyan alakítja Omar Sy a világ legdörzsöltebb betörőjét. Most már mindenki (szó szerint mindenki) ismeri. A sorozat viszont nem egy régóta ismert történetet mesél el Lupinről, Sy feladata itt más. Karaktere csak inspirációként használja Lupint. Ez nem egy amerikai produkció, ízig-vérig francia történet egy szegény fiúról. Játszania sem kell, csak megmutatnia saját életútját. És éppen ezért zseniális Omar. Megmutatja az embereknek, hogy akár Te is lehetsz sikeres. Még az előítéletek ellenére is. A harmadik évad 2022-ben jön ki, de egy dolog biztos: Sy népszerűsége csak nőni fog.

omar sy