AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
miből lesz bevétel 2021-ben

Miből lesz bevétel 2021-ben? Tippek és trükkök

Lassan itt az év vége, ezért körül néztünk, hogy mire érdemes a vállalkozásodnak odafigyelni. Nem jóslás és nem ígéret. Nem mondjuk, azt, hogy ha ezeket a lépéseket betartod, jövőre már a Bahamákon töltöd a karácsonyt, viszont ha kimaradsz, könnyen versenyhátrányba kerülhetsz! 5 fontos tipp, amivel foglalkoznod kell az új évben!

1.)

Beszéltünk már korábban a Reelsről, és egyre hangsúlyosabb. Ha kinyitod az Instagramot, már most is rengeteg videót találhatsz, noha ezek jó része még a TikTokról származik. Azonban 2021 leginkább promózott platformja ez lesz. Az elején, mivel “beszoktatási fázisban” leszünk, óriási eléréseket fog kapni itt minden tartalomgyártó. És hogy mivel jobb a TIkToknál? Nem csak vicces videókra van itt szükség. Ma még a macskás videók töltik be a teret, jövőre viszont már a vállalkozók is megjelennek. Ha az elsők közt leszel, brutál elérést kaphatsz. Használd ki!

2.) ́

Hirdess mondjuk a Spotifyon! Megugorható, és a kis- és középvállalkozások szinte egyátalán nem használják. Pedig az autóban, buszon ülve vagy akár edzés közben rengetegen használják. A jó hír, hogy a felhasználók nagy része ki sem tudja kerülni a reklámokat. Visszamért adatok alapján nagyban növeli a márkaismertséget és a vásárlási preferenciát. Miért ne élnél vele?

3.)

Hacsak nem olyan érzékeny a terméked/szolgáltatásod (mondjuk privátbankár vagy), akkor 2021-ben a csoportok éve lesz számodra is. Nagyon erősen koncentrál rájuk a Facebook. A hírfolyamodon most is NAGYON gyakran láthatod a csoportok bejegyzéseit, ahol tag vagy. Most a beetetős fázisban vagyunk, ahogy a Reelsnél is: először elérés, majd utána jön a pénzgyár. A lényeg, tömörítsd azokat, akik számára érdekes vagy, mert a csoportokban a jövő!

4.)

Mindent hamisítanak. De tényleg mindent. 2021-ben nem lesz meglepő, ha a Google, Apple és hasonló óriáscégek oldalainak élethű másolatai születnek majd. Kicsalnak Tőled 100€-t, meg még 4000 sorstársadtól is. Máris megérte nekik. Ha van egy jó ötleted, készülj fel rá, hogy ellopják. Nem maradt más választásod, mint igazinak lenned. Építsd a hitelességed, mutasd meg, hogy átlátszó vagy mint az üveg és engedd be a követőket a falaid mögé is.

5.)

Keress hiteles embereket, akik még nem a tv-showkból folynak ránk, viszont a maguk területén kifejezetten elismertek. Legyen legalább 1.000, de nem több, mint 10.000 követőjük, és máris megtaláltad az ideális partneredet. 2021-ben mindenki unja már a megélhetési celebek reklámjait. Ahogyan a tematikus tévéadások előtérbe kerültek, jönnek a tematikus influenszerek is. Egy jól kiválasztott partner 3.000 követővel többet ér, mint az aktuális villalakó 60.000-el!

miből lesz bevétel 2021-ben