AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
aquaticum debrecen merj kilógni gerillamarketing

Merj már végre kilógni!

Pontosan két napja tettünk fel egy videót, arról, hogy nem unod-e. Remélem, Te is unod, mert ha nem, akkor nagy a baj. Ugyanis akkor beálltál a sorba. Nem mondom el újra, nézd meg! 

Ma reggel pedig belefutottam egy hirdetésbe (remélem, Ti is néztek minket, ugye Aquaticum?). Végre egy wellnesközpont, aki mer más lenni! Azon kívül, hogy voltam már nálunk és magas szintű a szolgáltatás, bevállaltak egy – mit szépítsük – tökös kommunikációt. Kijött a reklámjuk, helyesírási hibákkal és direkt rosszul megválasztott képpel. Rengeteg grafikus háborog, szakmai minimumot emlegetnek, marketingesek pedig remélem elismerően csettintenek. Megjegyzem ez is sok megosztást generál és még több emberhez jut el a hirdetés.

Nyilván az Aquaticum csapata is pontosan tudja, hogy nem “fürdőkomplexust” üzemeltetnek, mégis bevállalták. Talán csak hallottak néhány vendéget, akik félreolvasták. Mégis bevállalták, csináltak hozzá weblapot, kreatívot és publikálták!

Lehetsz gerilla, nincs azzal semmi baj, még akkor is, ha nagy és elismert cég vagy. Néha épp a kicsik kreativitása hiányzik a nagyon feneketlen pénztárcája mellől.

Magyarország gazdag gyógyfürdőkben és wellnessközpontokban. Viszont most a nagy többség mégis Debrecenről beszél. Ha bevállalod, körülötted is kialakulhat “fürdőkomplexus”, de csak akkor, ha mersz más lenni, mint a többiek!

aquaticum debrecen merj kilógni gerillamarketing