AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
am business mennyit ér a márkád

Mennyit ér a márkád?

A márkaépítés olyan téma, amiről nem lehet eleget beszélni. Ha “normális” évet élnénk, akkor most indulna rengeteg kampány, ami a márkákat népszerűsíti, hogy karácsony előtt jöhessenek az értékesítésre fókuszáló párjaik. De az év nem normális. Ez azt jelenti, hogy akkor már a márkádat sem kell építened? Semmiképp sem, sőt, most van szükséged arra, hogy még biztosabb lábakon állj! 
Az emberek jelenleg bizonytalanabbak, nem költenek olyan szívesen, mint egy éve. Ezért van még nagyobb szerepe a jól felépített márkáknak. A vásárlók fejében összeér az, hogy ami ismert, az biztosan jó is. Ha magad végiggondolod is arra fogsz jutni, hogy szívesebben veszel ismert márkát. Sőt, vannak olyan márkák, amikhez kifejezetten ragaszkodsz! Egy jól felépített márka, nem feltétlenül top minőséggel is lehet nagyon sikeres! Ha körbenézel az utcákon, nagyon sok hasonlóan öltözött embert fogsz látni, akik mind egy webshopot választottak. Stílusos tv-reklámok, influencerek, könnyen kezelhető applikáció. Ez mind elősegíti az értékesítésüket, még úgy is, hogy nem csúcsminőséget árulnak. Viszont a webes jelenlét miatt bárhol elérhetőek, és gyakran ömlik ránk a reklámjuk. Tehát a végén a bevétel nem a minőséggel, hanem a márkaértékkel fog összefüggni!
A bevételt ugyanis nem feltétlenül a legjobb márka viszi haza, hanem a legismertebb. Ahogy már többször hallhattad és olvashattad tőlünk is. A cél, hogy Te legyél a célpiacodon A Cég. Aki a problémáról az ügyfél eszébe jut. Mit tehetsz ezért?
Szerencsére Neked nem kell súlyos összegeket költened a tv-reklámra és óriásplakátra, mert itt van a social média. Egy aranyszabályt kell betartanod: minél láthatóbb vagy, annál erősebb lesz a márkád. Posztolj minél gyakrabban, mert a posztok élete meglehetősen rövid. Ha még nagyobb eredményt szeretnél elérni, adj hozzá egy arcot! Lehetőleg a sajátodat! Nagyon jó érzés, amikor vállalkozókkal találkozom, és megemlítik, hogy láttak a videókban! Tudják már ki vagyok, és mire számíthatnak tőlem. Pedig, ha visszanézed a mi videónk is csak egy éves múlttal rendelkeznek!
Végezetül: ha Te folysz a csapból is, nem lehet baj! Mindenki kiválasztja, hol akar Veled találkozni. Weboldal, hírlevél, Facebook, weboldal, Instagram, Pinterest, blog, Youtube, TikTok és még minden amit akarsz. Erősítsd a márkád, légy jelent minél több helyen, ennyi a sikerrecept!

am business mennyit ér a márkád