AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
ötszáz am business poszt

Mennyi? Ötszáz!

Mára eljutottunk az ötszázadik posztunkhoz. Tehát, már félezerszer hoztunk valamit az életetekbe. Kicsit áttekintjük, hogy honnan hová jutottunk, és még véletlenül sem szeretnénk megállni. AM Business ötszáz eddig és ezután!

Ilyenek voltunk

2019. június 10-én kezdtük. No nem a vállalkozást, “csak” a kontenteket gyártani itt a weboldalunkon. De már ez is egy fejlődés eredménye volt. Innentől datálódik a láthatóságunk a Facebookon is. Mondhatjuk, ez volt az a pillanat, amikor kidugtuk a fejünket a föld alól. Annak ellenére, hogy ekkor már több, mint másfél éve működtünk vállalkozásként. A mai szemünkkel nézve ez még bőven az ártatlanság kora, az az időszak, amikor ösztönösen csináltunk mindent. 2018-ban és 2019-ben még örültünk, ha valaki szóba állt velünk. Lelkesnek és ügyesnek akartuk mutatni magunkat, de mindenféle tudatos, vagy megtervezett image nélkül. Mostanra pedig – hála a Jóistennek, a szerencsének és a fejlődésnek – eljutottunk oda, hogy ötszáz bejegyzés áll már mögöttünk.

ötszáz am business poszt

Köztünk a világ

Azóta nem csak mi hoztunk 500 cikket Nektek (és amire főleg büszkék vagyunk, bemutattunk 82 felvidéki vállalkozást/vállalkozót vagy kezdeményezést!). A világ is rengeteget változott. Unalmas lenne elmondani, hogy itt volt/van velünk a koronavírus. Rendeztek azóta futball EB-t, olimpiát, választásokat, létrejött a Brexit. Ezek pedig “csak” a világ legfontosabb hírei. A marketingben változott a Facebook (de még mennyiszer), megjelent a Reels, a TikTok, és háborúba kezdett az első számú közösségi oldal az Apple-lel is.

A következő ötszáz

Nehéz megmondani, milyen lesz a következő ötszáz bejegyzésünk. Legfőképp azért, mert nem tudjuk, hová fejlődik a cégünk és a csapatunk. 28 hónap alatt kétfős apró, – mondjuk ki nyugodtan – melléktevékenységből mára igazi céggé váltunk. Négyen dolgozunk a csapatban, jelenleg négy országban folynak projektjeink. A héten kezdjük a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége Mentorprogramját, a jövő héten pedig négy alkalmam lesz mesélni a marketing világáról. Büszke vagyok rá, hogy az első ötszáz elvitt minket ide. Most pedig érkezik a következő fejezet. Ígérem, ebben sem adjuk alább. A célunk, hogy ha marketing témában kérdésed van, a válasz mindig az AM Business legyen!