AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
megvalósul az álom sen sa plní

Megvalósul az álom

Különleges héten vagyunk túl. Számomra ez a hét azért különleges, mert most pénteken végre megkapom a második adag oltásomat. Megvalósul az álom. Igaz, csak apró. Végre újra szabadan vagy szabadabban élhetek. De a hét során több álommal találkoztam, megvalósultakkal és egyelőre még csak kitűzöttekkel is. Éppen ezért foglalkoztat, hogyan érhetjük el mindazt, amire vágyunk?

Amikor gyerek voltam, sok foglalkozást képzeltem el magamnak. Még többet képzeltek el nekem. Talán lehettem volna ügyvéd (azt mondják, a szövegelés megvan hozzá) vagy akár diplomata is (mondja a magyar srác, aki Szlovákiában telepedett le). Vagy akármi más is. A héten láttam Beni fotóját, amit szerdán meg is osztottunk Veletek. Ő egy apró vállalkozó, aki még érzésből csinálja. Egy álmot épít a szünidő beköszöntével. Talán csak erre a nyárra, mégis megvalósít valamit, amit elképzelt. Több ismerősöm számára ilyen élmény nézőként ott lenni a futball EB-n. Sok mosolygós arcot látok az interneten mezbe öltözve a stadionokban. Emellett ott vannak a focisták is, akik talán életük legnagyobb pillanatát élik. Megvalósul az álom, amiért rengeteget áldoztak évek vagy évtizedek óta.

Amikor pedig ezeket az embereket látom, új töltetet kapnak az én álmaim is. Büszkén gondolok rá, hogy a csapatunk milyen izgalmas projektekben dolgozhat. Örülök az ügyfeleink sikereinek, akik közül többen is talán még az álmaiknál is előrébb tartanak. Végezetül pedig ha körülnézek a személyes életemben, ott is azt látom, hogy lépkedünk azok felé az álmok felé, amiket kitűztünk magunknak.

Azt mondják, hogy csak a bolondok hisznek álmokban. Ezzel nem értek egyet, bár ha csak álom marad, nem sokat ér. Szükség van rá, hogy céllá majd tervvé érjen. Egyszer, kétszer, milliószor. A nagypapám arra tanított, hogy ha elérted a célodat, jár egy nap öröm, majd ki kell tűznöd a következőt. Ez azóta is velem van főszabályként, és épp ezért sokszor tűnök ünneprontónak. De az a pár pillanat, amikor az álom megvalósul, mégis gyönyörű. Olyan, amiért megéri a sok áldozat, mert elégedetten mondhatod ki: megcsináltam.

megvalósul az álom sen sa plní