d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
klubtalálkozó szlovákiai magyar vállalkozók szövetsége am business mayer andrás hírnév

Két nap hírnév

A mondás szerint 15 perc hírnév mindenkinek jár. Nekem két nap is jutott belőle, tehát 2880 perc. Sokkal izgalmasabb viszont, hogy mennyi mindent sikerült tanulnom egy rövid turné során! ha azt gondolnád, hogy a hírnév volt az egészben a legfontosabb, nagyot tévedsz. sokkal inkább szólt ez a két nap a közösségről és a találkozásról!

A környezet

Ahogyan már megírtuk, szerencsém és lehetőségem volt a Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége Klubtalálkozóin prezentálni Nyics nyerozumlyem, avagy Marketing az élet! címmel. Ha nem beszélsz szlovákul (elvégre nič nerozumiem ezt jelenti), ne aggódj, sokan “marketingül” sem. Pont ezért akartam erről beszélni! Az volt a célom, hogy kiderüljön, az én szakmám bizony egy izgalmas, érdekes játék, aminek a végén még pénzt is lehet keresni.

Mindig kapni

A négy alkalomban egy dolog volt közös. Rengeteg szeretetet, érdeklődést és odafigyelést kaptam attól az 50-60 vállalkozótól, aki megtisztelt az idejével. Pedig, volt olyan előadás, ami délután 3-kor kezdődött. Voltak váratlan helyzetek és régen látott ismerősök. Ha marketinges szemmel akarom definiálni, akkor a legnagyobb hozadéka a pozitív hírnév, amit sikerült kialakítanom. Ebben a csomó emberben maradt egy nagyon erős emlék rólam és az AM Businessről. Pedig a cél az volt, hogy aki meghallgat legalább egy mondatot el tudjon vinni, ami építi a vállalkozását.

klubtalálkozó szlovákiai magyar vállalkozók szövetsége am business mayer andrás hírnév

A legek

Számomra volt néhány kifejezetten emlékezetes pillanat, amit biztosan magammal viszek hosszú távon is. Egyrészt, anyukám is hallhatta, hogyan prezentálok, és talán megnyugodott, hogy lett belőlem valami. Egy kedves barátom arról kérdezett, milyen lesz a cégünk 10 év múlva. Egy kedves hallgatóm kijavított, más komoly elvárásokkal érkezett (és elégedetten távozott). Készült az előadásokon rengeteg fénykép és egy polip is. Megmutathattam számomra referenciát jelentő vállalkozóknak és barátoknak, rokonoknak is, hogy hol tartok és tartunk 2021-ben. Egy dolgot viszont csak remélni tudok: az én előadásaim is hozzájárultak, hogy a Szövetséghez és a Klubtalálkozókhoz kapcsolódó hírnév még patinásabb és jobb legyen. Az enyémről pedig csak annyit, hogy büszkén osztom meg Veled, hogy Rimaszombatba is meghívtak már előadni.