AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
am business elvonulás kassa

Elvonulás a világ elől

Tegnap és ma relaxáló elvonulás a program Kassán és környékén. Ha ezt tegnap nem vetted észre, annak nagyon örülünk, mert igyekeztünk mindent úgy megtervezni, hogy az ügyfeleink, partnereink és követőink ebből semmit se lássanak. Természetesen, ahogyan a kép is mutatja, ha szükséges, most is tudunk dolgozni, és persze ez a bejegyzés sincs hetek óta betárazva. Ami viszont fontos: miért osztjuk ezt meg Veled?

Egy vállalkozó a legritkább esetben megy szabadságra, sok üzlet ezt el sem viseli még. A jelen helyzetről pedig az utazási korlátozásokkal és a járványhelyzet miatti kieső bevételről pedig még nem is beszéltem. Viszont! A vállalkozásod legnagyobb értéke éppen Te magad vagy! Tőled származik az ötlet, Te választod ki a munkatársakat és a Te fejedben él a vízió.

Általános, hogy novemberre elfáradunk, nem csak mi, hanem mindenki. De egy vállalkozó épp ilyenkor ezt nem engedheti meg magának! Most indulnak csak igazán a karácsonyi akciók, még változhat az év végi eredmény. Most még kell egy nagy hajrá.

Csakhogy ez nem megy tartalékok nélkül. Nekünk tavaly is egy ilyen elvonulás segített jól zárni az évet és jól indítani a következőt. Mi vállalkozók olyan munkát végzünk, amihez elengedhetetlen, hogy fejben folyamatosan ott tudjunk lenni, 100, de akár 110%-osan! Ehhez pedig feltöltődés is kell, nem csak az energiák használata.

Fizikailag is majdnem 400 km választ el minket az otthonunktól. Itt mások az emberek, az időjárás és számunkra rengeteg az újdonság. Nap közben turisták lehetünk és nem marketingesek vagy szövegírók. Az elvonulás napjaiba belefér egy találkozó egyik kedves ügyfelünkkel, de ezt és pár e-mailt leszámítva előre betervezett dolgok mennek csak. Újdonságok most nem születnek. A munkanap most egy óra. A beszélgetésinket sem szövi át semmi munka, figyelmeztetjük is magunkat, hogy ez most nem erről szól.

Ajánljuk ezt mindenkinek, mert senkinek sem végtelen az ereje. Az pedig komoly versenyelőny lehet, ha év végén is tiszta fejjel tudsz döntéseket hozni!

am business elvonulás kassa