AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
csatos erika álomjövő mayer andrás am business

Csatos Erika és az elérhető Álomjövő

Csatos Erika több mint húsz éve kiemelkedő pénzügyi tanácsadó. Egy olyan vállalkozó, aki nemcsak beszél a fejlődésről, hanem tesz is érte. Ráadásul tudását sem féltve őrzött titokként kezeli, hanem szívesen osztja meg másokkal. Konferenciát szervez, aktív a médiában, saját brandje az Álomjövő igazodási pont pénzügyi kérdésekben és mindemellett jut ideje a családjára is. Büszke vagyok arra, hogy őt és férjét Jánost régóta ismerhetem, most pedig egy könyvben is közelebb juthattam a titkaikhoz.

Ha most találkozunk Erikáékkal, azt gondolhatnánk, hogy milyen könnyű is nekik. Valahol igazunk van, hiszen nem munkájuk van, hanem hivatásuk. Olyan tevékenységgel foglalkoznak, amit szeretnek és feltölti őket. Így pedig a munkaidő egy zárójelbe tett fogalom. A helyét átvette az Álomjövő, ami nem egy távoli jövőbeli, elérhetetlen cél. Sokkal inkább egy olyan terv, amiért ha minden nap teszünk, akkor igenis valósággá válik. A titkok pedig megtudhatók, mégpedig egy sikeres biztosítási szakembereket bemutató könyvből. Szerencsés vagyok, hogy ebből egy dedikált példányt is kaphattam.

Hogyan kerülsz a világ tetejére?​

Pénzügyi tanácsadó rengetegféle van. Mondhatnánk, ahányan csinálják, annyiféle arca van a tevékenységnek is. Viszont Csatos Erika és János teljesen másképp csinálják. A céljaik ugyanis teljesen máshol vannak. Számukra az elérendő cél az MDRT, a világ pénzügyi tanácsadóinak elit klubja. Ezért pedig nem sajnálnak időt, energiát és pénzt sem, ha az önképzésről és a fejlődésről van szó. Gondolhatnánk, hogy Magyarországról, Kecskemétről ez szinte elérhetetlen. A számukra viszont ez a standard, közel húsz éve.

A szükséges plusz

Sokan azt gondoljuk, hogy a vállalkozói lét teljes függetlenséget jelent. Ez igaz is. Viszont legalább ekkora felelősséget is. Csatos Erika számomra példa abban, hogy akkor is elvégzi a munkáját, amikor nincs hozzá kedve. Egyszerűen nem engedheti meg magának (saját magával szemben!), hogy ne tegye meg. Ez pedig lehet, hogy “csak” heti egy plusz tárgyalást jelent. Évente pedig “csak” 52-t, de az eredményekben hatalmas különbséget. Az Álomjövő nem attól jön el, hogy csak kitaláljuk. Az akkor még csak vágy. Ha viszont tervünk van, amit betartunk nap mint nap, akkor elérhető. Erikáék ügyfelei között is többen vannak, akik a tudatos megtakarításnak köszönhetik, hogy gyermekeik a kiválasztott egyetemre járhatnak. Köszönhetően egy évekkel ezelőtt meghozott döntésnek és a helyes stratégia megvalósításának.

Tovább!

Ha Csatos Erika vagy János a beszélgetőpartnered, fel kell készülnöd, ugyanis az energiaszintjük hihetetlen magas. Folyamatosan pörögnek, nincs számukra lehetetlen. Pénzügyi vállalkozást vezetnek és építenek. Egy biztosító keretein belül építették fel a saját cégüket és rendszerüket. Asszisztensekkel, segítőkkel dolgoznak, valódi rendszereket építettek fel. Ezáltal a teljesítményük folyamatosan növekvő pályán mozog, a sikerük pedig többszörözhető. Arra pedig, hogy a jó példa ragadós, a bizonyíték fiuk, Dani, aki már szintén a vállalkozásban dolgozik. Talán ez is egy olyan titkos Álomjövő volt, amit sikerült valóra váltaniuk.
csatos erika mayer andrás álomjövő am business