d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
coursera tanulás vzdelávanie

Coursera – hogyan tanulok épp most Londonban?

Ahogy mindenki tudja, egy globalizált világban élünk. Tíz évvel ezelőtt, amikor egyetemre jártam, újdonság volt, hogy külföldön is tanulhatsz. Ma ez realitá, és ha szeretnél valamit tanulni, akár otthon is megteheted. Ezt a Corusera és más platformok biztosítják. 

Ahogyan kezdtem is: újra diák vagyok. Nem fog meglepni, marketinget tanulok. Pontosabban brand managementet. A Coursera segítségével a London Universityn. Viszont nem kellett Londonba költöznöm. Akkor tanulhatok, amikor időm van rá. Szóval számomra az egyetem lehet az irodában, az autóban vagy a kádban is. A fontos csak az, hogy találjak időt a tanulmányaimra. Minden flexibilis és úgy alakítod, ahogy szeretnéd. Végül pedig el kell érned a célod. De mivel fizetsz a kurzusokért (nem minden esetben), így nagy az értékük a hallgatók számára.  

Mondhatjuk, hogy a Coursera kinyitotta nekem a világot. Soha nem gondoltam, hogy a Red Bull vagy az Unilever marketingigazgatóját hallgathatom. Olyan szakértőket, akik megosztják a tapasztalatukat ezen a kurzuson. Tudom, hogy ez nem különleges. Minden kurzusban élő példák és szakértők látásmódja érvényesül. Megtudhatod, hogy néz ki a Te munkád a csúcson! Ez lehet egy új cél számodra, vagy akár az új ismereteid forrása is. Ezért is hasznos a Coursera. Olyan, mintha autószerelőként a Forma 1-ben lennék gyakornok. 

Végezetül pedig a kedvencem. Minden héten esszét kell írnod egy marketinges témáról. Azt kérik, ha teheted, írj a saját vállalkozásodról. Az esszédet pedig más diákok értékelik, és az ő szempontjaik alapján kapsz pluszt vagy mínuszt. Számomra ez azt jelenti, hogy minden vizsga egy visszajelzés a vállalkozásunkról. Hála Istennek, eddig csak pozitív véleményeket kaptam. A Coursera jó választás lehet Neked is, ha fejlesztenéd magad. És akkor is lehetsz egyetemista, ha már elmútál 18 éves. 

coursera tanulás vzdelávanie