AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
am business mayer andrás bizonytalan kiszolgálás

Bizonytalan cég = elégedetlen ügyfél

Nyakig vagyunk a koronavírusban, így maszkot vásárolunk. Így tettem én is, és lettem benne Marketing Terminátor. Ezzel nem is lenne gond, ha minden rendben lenne, csakhogy a webshopot, akitől rendeltem, egy szó jellemzi igazán: bizonytalan.

Persze, értem én, hogy nagy a kereslet. Nemcsak én szeretnék maszkban pompázni, hanem mindenki más is. A maszkkal egyébként nem is volt baj, egy hét alatt megérkezett Csehországból. A probléma akkor állt elő, amikor cserélhető filtereket rendeltem bele. Fő a biztonság, gondoltam betárazok. Egészen addig, amíg kifizettem kártyával a csomagot (éljen a XXI. század, ugye senki nem készpénzezik már?) nem is volt gond. Kedves üdvözlő e-mail várt, meg benne a szállítás időpontja február 9-április 30. Kicsit tágnak éreztem ezt az időtávot, de megnyugodtam, elvégre a maszkomnál is ez volt a helyzet és mégis megérkezett egy hét alatt. Nem volt olyan bizonytalan, hogy megkapom, mivel egyszer már sikerrel jártam.

Nos, a harmadik hét ma éppen letelt, mikor is csengettek. A megrendelt 30 filterem első harmada érkezett meg. A környezetvédők most biztosan nagy hangon csapkodnak. Igen, háromszor (de kétszer már mindenképp) csomagolnak és jönnek ki hozzánk házhoz. A dühítő azonban nem ez az egész történetben számomra.
A csomagomat követni tudtam: január 30. óta ők átadták. Hogy kinek, hova, miért, meddig az bizonytalan. Nem tudtam, hogy kapok-e valamit vagy nem. Amikor pedig rákérdeztem, sajnos a kedvenc szavamat kaptam csak vissza: bizonytalan. A külföldi szállítótól a csomagom beérkezése, és az is, hogy ők ha továbbadják, mikor jut el hozzám.

Ha bosszankodom a kiszolgáláson, mindig azon gondolkozom, mi történne, ha mi is ezt csinálnánk a partnereinkkel, ügyfeleinkkel. Képzeld el, ha a kampányod vagy elkészülne határidőre, vagy nem. Esetleg a szövegedet megírjuk, de csak ha nincs jobb dolgunk. Bizonyára már itthagytál volna minket. Ami miatt pedig leírtam? Mert a rossz hírt sokkal többeknek mondjuk el, mint a jót.

am business mayer andrás bizonytalan kiszolgálás