AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
mcdonald's ügyfélvastagság

A McDonald’s titok – éljenek a kövérek!

Kiakadtál már az első mondattól? Reméljük azért még itt maradsz. Akárhová mész a világon, a McDonald’s mindenhol ugyanaz. Tudod mit kapsz, sőt, azt is, hogy mennyiért. Ha új üzletbe akarsz kezdeni, akkor is jó ötlet lehet egy McDonald’s franchise jogbérleti szerződés. De most nem ezért vagyunk itt. Sokkal inkább azért, hogy beépíts valamit a saját üzletedbe, amit mások, kicsit vagy sokkal nagyobban már sikerre vittek!

Super Size Me

Hiába jönnek nagy hatású filmek, mint a Super Size Me. Hiába jönnek ki tanulmányok, amik szerint egészségtelen az ételük. Hiába vannak olyanok, akik szerint nem is étel, amit adnak. Folytathatnánk sokáig a sort, most mégsem ezen van a lényeg számunkra. Ha fizettél már McDonald’sban, akkor biztosan fel tudod idézni az alábbi kérdést: adhatom nagy krumplival? Ennyi. Ez a nagy titok.

mcdondald's ügyfélvastagság

Miért működik?

Ha megkérdezlek, hogy akarsz-e kicsit többet költeni, nemet mondasz. Ha viszont beterellek egy emocionálisan túlfűtött helyzetbe, már más a helyzet. Sorban állsz, türelmetlen vagy. Zaj van, mindenki ideges. Feléd pedig áradnak az illatok, amiktől csak még éhesebb leszel. Majd érkezik egy kedves ártalmatlan kérdés: adhatom nagy krumplival? A nagy többség pedig igent mond, mert kellőképp meg lett ágyazva a válasznak. Ha ügyes a kiszolgáló, nagy kóla, ketchup is kerül a csomagba, a végén pedig észrevétlenül többet költöttél 1-2€-val. És aznap Te már nem az első ügyfél vagy, aki így tett. Olyannyira működik, hogy a nagy rivális KFC-ben is kérhetsz a szendvicsedbe extra sajtot. Mire pedig észbe kapsz, az ő profitjukat is megnövelted. Holnap jön egy videó is erről, ha nem akarsz lemaradni, kövess be minket YouTube-on is! Pontosan ez működik itt is. A gyorséttermek tudják, hogy a Te vastagágodba belefér még egy kis extra kiadás, és ezt ők kíméletlenül zsebre is teszik.

Számoljunk egy kicsit!

Ha naponta csak 300 éhes ember megy be az étterembe, és átlagosan csak 1€-val sikerül növelni a számlájukat, az havonta 9000€ pluszbevétel. Tekintélyt parancsoló, igaz? Szívesen vennél ekkora havi extra profitot, ugye! Akkor kezdd el csinálni! Keresd meg azt a kiegészítő terméket, amit könnyen hozzátehetsz az alapszolgáltatásaidhoz. Add szinte észrevehetetlen összegért, csak add kellően sok embernek. A módszer pedig működni fog. Ezt a McDonald’ garantálja Neked.