AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
5 app ingyenes vállalkozásfejlesztés hatékonyság

5 ingyenes applikáció, amivel a vállalkozásod megjelenése jobban csillog

Több ügyféltől szoktunk kérdéseket kapni, hogy egyes részfeladatokat mi milyen applikációkkal végzünk. Most hoztunk ebből a csokorból 5-öt (talán az öt legfontosabbat), ami hozzásegít ahhoz, hogy a vállalkozásod megjelenése még profibb legyen. De persze a legfontosabb, hogy segítsék a napi ügymenetet is! 

FlexClip - videószerkesztés kezdőknek

Minden hétre készül egy videónk, ezt pedig nem tudnánk elkészíteni anélkül, hogy lenne hozzá egy jó appunk. A videó – ha készítesz – alapköve annak, hogy milyen a vállalkozásod megjelenése. Ezek azok a másodpercek, amik nagyon erősen beégnek az ügyfél tudatába. A mi társunk ebben a FlexClip, ami egy nagyon egyszerű drag&drop (vagyis előregyártott elemekből összedobálós) videószerkesztő nagyon profi elemekkel. Ha a képeidet Canvában szerkeszted, akkor ezt a platformot is imádni fogod! 

Alrite.io - csak a számat figyeld

Ha már készek a videók, már csak egy feladatunk marad: feliratozni, mert sokan hang nélkül néznek, magában tátognunk pedig nincs értelme. Viszont amíg magad feliratozol valami és pontosan illeszted a hanghoz, az rengeteg idő lehet. Kivéve, ha van egy profi segítőtársad. Pont olyan, mint az Alrite.io! A videó hangját alakítja át felirattá, és illeszti a helyére, méghozzá több nyelvet is pontosan felismerve. Mi ingyenesen használjuk, de ha nagyfogyasztó vagy, akkor szükség lehet már előfizetésre is. 

Trello – ami nélkül elvesznénk

A vállalkozás megjelenése kifelé sok faktoron múlik, de a határidők betartása talán a legnagyobb erény az ügyfelek szemében. Nos, ez egy határ után (kb. ha nem egyedül csinálsz mindent és még kevesebb projekted van) teljesen esélytelen. Nálunk itt segít a Trello, ahol a feladatok lehetnek különböző színűek attól függően, hogy pontosan milyen munkát kell elvégeznünk. Vándorolnak az oszlopokban aszerint, hogy éppen melyik státuszban tartanak. Felkerülnek a mosolygós fejeink is rájuk, attól függően, hogy ki dolgozik rajta. Sőt, még csetüzeneteket is tudunk egymásnak hagyni minden egyes projektnél külön-külön. 

Google Looker Studio - adathalmazból értelem

Az ügyfeleink minden hónapban kapnak egy riportot, arról, hogy mit is végeztünk el a mögöttünk hagyott időszakban. Viszont ezt is sokféleképpen készíthetjük el. Mi a Looker Studióra esküszünk, ahol sokféle adatforrást lehet beintegrálni (akár tölthetsz fel sajátot is), amiből látványos és könnyen értelmezhető grafikonokat készíthetsz. Mivel minden ügyfelünk igényei egyediek, így nincs két azonos riport hó végén, mégis könnyen és gyorsan tudjuk őket elkészíteni. 

OneDrive – a nagy közös mappánk

Legtöbbször többen dolgozunk egy-egy projekten. Az viszont nagyon fontos, hogy a dokumentumaink ne számtalan verzióban létezzenek, hanem lehetőleg csak egyben, amiben mindenki tud dolgozni. Ezért a OneDrive felhőjében tárolunk mindent, aminek köszönhetően bárhol, bármikor elérünk minden anyagunkat. És akár az sem jelent problémát, ha az első bekezdést Lilla, míg a másodikat Benji írja egyszerre. Az egészben a legjobb pedig, hogy a Trellóba integrálható, vagyis a feladatlistánkból elindulva azonnal látjuk, milyen anyagban milyen haladás történt. 

5 app ingyenes vállalkozásfejlesztés hatékonyság