AM Business logo.
d

AM BUSINESS

IČO: 50222104
DIČ: 2120216626
2021 tanácsok búék bizalom újítás kíváncsiság éhség

2021 – négy tipp az újévi sikerhez

Itt van 2021, mindenki várakozással tele! Energiák feltöltve és most még (remélhetőleg) hatnak az újévi fogadalmak is. Ha a több testmozgást fogadtad meg, az is pozitívan hat majd a vállalkozásod életére, ha pedig számodra a BÚÉK sem csak egy unalmas betűszó, akkor ez a cikk Neked szól!

2021 egy valamiben biztosan ugyanolyan év, mint az összes többi. Újévi jókívánságokkal indult. Hogy egy-egy betűszó mögé milyen jelentéstartamat illesztünk, az ízlés dolga. Viszont összeállítottuk Neked az AM Business évkezdő jókívánságainak csomagját, ami nem csak a BÚÉK-ra rímel, de fejldődnöd is segít! A mottónk: mi kell 2021-ben a sikerhez?

B – Bizalom

Talán elcsépelt, de a koronavírus után-közben egy vállalkozó számára a legfontosabbak közé lép elő a bizalom és a hit. Bizalom abban, hogy sikeres leszel, magadban, a csapatodban. Hinned kell abban, hogy amit csinálsz az értékes és helye van a piacon. Enélkül a bizalom nélkül ugyanis kialszik majd a Benned lévő tűz, és elveszítheted a vállalkozásodat, amit évek óta építesz. Higgy magadban és abban, hogy a jól végzett munka, a minőségi termék és szolgáltatás az, amire valóban igény van. Még akkor is, ha egy év alatt változtak meg gyökeresen a fogyasztási szokásaink.

Ú – Újítás

Sokszor elmondtuk, leírtuk és hallottad mástól is. Az újítás, az innováció tehet Téged sikeresebbé egy válságos időszakban. Egy rakéta, ami Téged a levegőben tart akkor is, amikor másoknak gyalogolni kell. Egy éve nem hittük volna, hogy bankkártyával is lehet majd nálunk fizetni, elvégre minek az egy marketinges cégnek? Ma pedig alap és több ügyfelünk használja. Vagy lehet Te is online rendelted a karácsonyfádat? Hidd el, ilyen is van! Könnyen lehet, hogy meglátsz valamit, egy másik iparágban, ami Téged röpít a csúcsra!

2021 tanácsok búék bizalom újítás kíváncsiság éhség

É – Éhség

Nem, nem abban az értelemben. Reméljük, az év minden napján kerülnek finom falatok az asztalodra. Viszont eközben se veszítsd el az éhségedet a sikerre és arra, hogy még jobb legyél. Az első pontban tárgyalt bizalom és az éhség az, ami a legtöbbször nagy ötletekhez vezet. Viszont ez sem megy magától, táplálnod kell, célokat tűzni magad elé. Utána pedig keménynek lenni magadhoz és végig is követni, hogy ezeket sikerült-e elérned. Még akkor is, hogyha 2020 után talán egyikünk sem tud pontos célokat megfogalmazni. A meg nem valósult célok az éhségedet, a megvalósultak pedig a bizalmadat táplálják majd.

K – Kíváncsiság

Sokak szerint minden vállalkozás és új ötlet alapja. Szerintem inkább egyfajta világra való nyitottság. 2021 biztosan erről is fog szólni. Számtalan új ötlet és megoldás kerül majd be a mindennapjainkba. Olyan helyzeteket oldunk majd meg másként, amik évtizedek óta ugyanolyanok. A nyertesek azok lesznek, akik folyamatosan új utakra mernek majd lépni, és persze, mernek hibázni is. Kísérleteznek, hibáznak, tanulnak és majd nyernek.

Nos, ezek a mi jótanácsaink. Kevésbé szakmai, sokkal inkább motivációs felütéssel. Ugyanis – ahogyan 2020 is – szerintünk 2021 egyik legfontosabb készsége a motiváció lesz. Akkor tudsz majd előrelépni, ha motiválni és motiválódni tudsz. Ebben segítségedre lehet egy jól megfogalmazott szöveg, amit szívesen elkészítünk Neked. Ha pedig kísérleteznél az online marketing világával, drága próbálkozások helyett bízd ránk!