Szövegírás, mint szitokszó?

Egy vállalkozásban naponta folyamatosan szöveget kell alkotni. Posztokat a közösségi médiában, hírleveleket, szöveget a honlapra és még sok más tartalmat. Ez a legtöbb vállalkozó számára izzasztó perceket okoz, mert a szövegírás is egy specifikus munka. Az álmatlan éjszakáknak és az összegyűrt papírgalacsinoknak ezennel vége!

De ki írja meg helyettem?

Hihetetlennek hangzik, ha azt mondjuk, hogy valaki olyan, akinek ez a szakterülete? Egy olyan kolléga, akinek napjait a szövegírás és csak a szövegírás tölti ki. Tovább megyünk: olyan kolléga, aki folyamatosan publikál online- és nyomtatott sajtóban is.

Tartalom és forma

Garanciát vállalunk az általunk készített szövegekre. Két vonatkozásban áll ez az Ön rendelkezésére: garantáljuk, hogy az elkészült szöveg minősége alkalmassá teszi, hogy változtatás nélkül bármilyen médiumban megjelenjen. Valamint arra is, hogy az Ön közönsége számára érthető és könnyen befogadható szöveget készítünk.

  • Inspiráló, érdekes és gördülékeny szövegek
  • "Ez nekem szól"-érzés az ügyfeleiben
  • Garantáltan érthető és élvezhető szövegek
  • Ön megrendeli, mi elkészítjük
  • Az Ön stílusára hangolva
  • Nincsenek sablonos megoldások
  • Nincs erőltetett, elhibázott fogalmazás
  • Nincsenek érthetetlen szakszavak
  • Nem kell hosszú órákon át a szövegekkel bajlódnia
  • Nincs több muszájból született írás
0
év újságírói tapasztalat
0
karakter egy átlagos hónapban

Ha lendületes szöveget szeretne

Miben számíthatok a szövegírómra?

Lássa el ügyfeleit és partnereit folyamatosan megújuló friss tartalommal. Tegye mindezt friss, ugyanakkor közérthető formában. Segítségére leszünk abban, hogy az Öntől érkező levelek ne a kukában végezzék. Szeretné, hogy honlapjának új feliratkozói elköteleződjenek Ön iránt? Készíttessen üdvözlő hírlevélfolyamot!

Napjaink legfontosabb marketingtrendje a kontentgyártás. Váljon a téma szakértőjévé ügyfelei  szemében azzal, hogy Önnél találják meg a válaszokat a kérdéseikre. Tegye mindezt informatív ugyanakkor szórakoztató formában!

A honlap az Ön kirakata. Bizonyára azt szeretné, hogy ne csak látogatói, hanem ügyfelei is legyenek az oldaláról. Készíttessen magával ragadó termékleírásokat, izgalmas honlapszövegeket. Hagyjon maradandó élményt az oldalt felkeresőkben, hogy ez ne csak egyszeri alkalom legyen.

Meg szeretne jelenni a médiában, és ehhez profi újságíró támogatását szeretné? Ha már beruház egy ilyen cikkbe, érje el vele a legjobb eredményt! Ne feledje, a rosszul elkészített PR-anyagok is hatnak!

Hiába remek az oldala és posztol érdekeseket, ha unalmas hirdetéseken keresztül jut el az ügyfelekhez. Változtasson ezen, és a hirdetéseinek szövegében se kössön kompromisszumot. A “majdnem jó” nem elég jó!

A kiadványain keresztül hazavisznek egy darabot Önből az ügyfelek. Megengedheti magának, hogy hiba csússzon ebbe? Készíttessen inkább olyan anyagokat, amelyekkel még évek múlva is azonosítják Önt!

Egy kiváló termék tükre egy kiváló szöveg. Ha elcsúszik a kommunikáció, a termék már vesztett a hitelességéből.
Mayer-Ázsoth Réka
Mayer-Ázsoth Réka
tulajdonos - ügyvezető
A jó szöveg megragad. Nemcsak elad egy terméket vagy elmesél egy történetet, hanem átad egy életérzést is.
Mayer András
Mayer András
tulajdonos - ügyvezető

GYIK

Egyszerűen megkérdezzük. Mégpedig Öntől, a megbízónktól. A szöveget aszerint fogjuk elkészíteni, hogy Ön milyennek szeretné (stílus, szakmaiság, humor, cél, stb.).

Természetesen nem. Kizárólag az Ön cégére vagy szektorára jellemző egyediségeket szeretnénk megtudni. Annak érdekében, hogy a szöveg a megcélzott közönséghez szóljon.

Természetesen nem értünk mindenhez. Ugyanakkor nagyon sokat kérdezünk, mert a célunk megérteni Önt és az ügyfeleit is. Az Ön szakmai tudását ötvözzük a saját szövegírói és marketinges képességeinkkel és tapasztalatunkkal.

Ebben az esetben Ön lenne az első ilyen ügyfelünk. Az elkészült szöveget viszont kérésének megfelelően átdolgozzuk, finomítjuk, ha szükséges. Az átdolgozás mértékének megfelelően állapodunk meg a díjzásban, általában az alapdíjunk 60%-ában.

Nem, csak a szóköz nélküli tiszta karakterekért.

Standard módon magyar és szlovák nyelven írunk szöveget. Egyedi esetekben angol nyelvű szöveget is kérhet.

Az elkészült szövegek nyersek. Ez azt jelenti, hogy nem formázzuk és nem látjuk el őket médiatartalommal (kép, videó). Kérésére a szövegek mellé stock fotókat tudunk biztosítani.

Amennyiben ez a kérése, igen. Ezért külön díjat nem számítunk fel, de ilyen irányú igényét kérjük, jelezze előre!

Ahányszor csak szeretné. A szövegek az Ön tulajdonát képezik.

A szövegek elkészítési idejét minden esetben egyeztetjük Önnel. Ez az idő függ a téma bonyolultságától, a szöveg hosszától és a kért nyelvektől is.

Ha hatásosabb szövegekre van szüksége