Kik vagyunk?

Korábbi munkáink során csapatunk tagjai közel 20 éves tapasztalatot gyűjtöttek össze multinacionális cégeknél. Dolgoztak Magyarországon és Szlovákiában. Elsajátítottak három nyelvet magas szinten. Segítettünk és segítünk nap mint nap cégeknek, hogy sikeresebbé váljanak. Lassan közelítünk a századik ilyen partnerünkhöz.

Hogyan dolgozunk?

A folyamatos kommunikációban hiszünk. Minden esetben felmérjük az elvégzendő feladatokat, és azt is, hogy milyen út vezet a sikerhez. Törekszünk arra, hogy megismerjük a megbízónkat és a számára fontos dolgokat. Bár külsősként csatlakozunk a csapatokhoz, igyekszünk gyorsan beilleszkedni. Állandó riportokat adunk partnereink felé, hogy pontosan láthassák hol állnak az előre egyeztetett folyamatok.

Miért velünk?

Találhat számos marketingügynökséget. Köztük olyat is, aki minden részfeladatra vállalkozik. Mindenhez érteni ugyanakkor nem lehet. Mi azt valljuk, hogy minden területnek szakértője van, aki csak azzal foglalkozik, amihez igazán ért. Emellett az ellenőrzésben hiszünk, mielőtt megkapná az egyeztetett anyagot, azt három, egymástól független bíráló fogja értékelni. Tehetünk Önért ennél többet?

Fontosnak tartjuk, hogy segítsünk egymáson. Legyen ez karitatív tevékenység, vagy egy vállalat fejlesztése. Csapatunk ebben a szellemiségben működik.
Mayer-Ázsoth Réka
Mayer-Ázsoth Réka
tulajdonos - ügyvezető
Amikor az ember beenged valakit a vállalkozásába, óriási bizalmat ad neki. Ennek a bizalomnak a birtokában, közös erővel el tudunk jutni új csúcsokra. A mi csapatunkon nem fog múlni.
Mayer András
Mayer András
tulajdonos - ügyvezető