Csak érthetően

Bizonyára olyan szakembert szeretne, aki Önnel foglalkozik és az Ön sikeréért dolgozik. Ha belefáradt abba, hogy a mindennapi munka után próbáljon kiigazodni a marketing világában, tanulmányozva a trendeket és rejtélyes rövidítéseket, akkor inkább bízza a profikra!  Ezután nem kell az állandóan változó hirdetési felületekkel bajlódnia, csak élvezze az eredményeket!

Sokat költ, de nincs eredmény?

Használja a különböző online és offline marketingeszközöket, a siker mégis elkerüli? Számtalan tanfolyamon vett már részt, de az áttörés még mindig várat magára? A marketingköltségeket csak ablakon kidobott pénznek látja? Változtasson! Foglalkozzon azzal, amiben Ön a legjobb, és amiért kedvelik Önt az ügyfelei. A marketinget pedig állítsa növekedési pályára – velünk.

Átlátható költségek

Talán vállalkozását megterhelné most egy marketinges bérköltsége és járulékai. Módszerünk lehetővé teszi, hogy munkabér és járulék nélkül dolgozzon Önnek egy marketinges. Így a költségek tervezhetők, nem hatnak rá a munkaerő-piaci változások. Ugyanígy transzparens módon kezeljük a kampányok költéseit, amiről Ön rendszeres beszámolókat kap. 

  • Tervezhető, állandó költségek
  • Részletes, érthető jelentések
  • Folyamatos, élő kapcsolat
  • Tudatosan felhasznált marketing-költségvetés
  • Növekvő eredményesség
  • Nincs bér- és járulékköltség
  • Nincsenek érhetetlen rövidítések
  • Nincsenek átláthatatan táblázatok
  • Nem kell többet kísérleteznie a marketinggel
  • Nincsenek haszontalanul elfolyó pénzek
0
Ft bér- és járulékköltség
0
% érthetőség

Ha szeretne növekedési pályára állni

Miben számíthatok a marketingesre?

Önnel egyeztetve, a céljai mentén készítjük el a vállalkozása marketingstratégiáját. Igazodunk ebben mindahhoz a tudáshoz, amit Ön felhalmozott. Segítünk abban, hogy a jól megválasztott tervezés folyamatos üzleti sikerrel párosuljon. 

A közösségi médiában futó kampányait kezeljük és optimalizáljuk a stratégiának megfelelően. Ha szeretné, vállaljuk a kreatív tartalmak elkészítését is (erről további információt találhat a Szövegírás menüpontban).

Ahhoz, hogy megtalálják az ügyfelek és mindezt a lehető legolcsóbban tegyék, elengedhetetlen a Google Ads. Kampányát elkészítjük, folyamatosan szemmel tartjuk, változtatjuk annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb bevételhez és legtöbb ügyfélhez eljusson.

Ahhoz, hogy ne csak pénzért, hanem ingyenesen is előkelő helyen mutassák Önt a keresőoldalak, fontos a keresőbarát kommunikáció. Átalakítjuk az oldalát úgy, hogy a lehető legtöbben találják meg Önt!

Vállaljuk honlapjának teljes megtervezését és elkészítését a grafikai munkálatoktól a megfelelő honlapszövegek megírásáig. 

A jól megválasztott marketingstratégia segít, hogy a lehető legtöbb emberhez el tudjunk jutni. A jó marketing kulcs az emelkedő profithoz.
Mayer-Ázsoth Réka
Mayer-Ázsoth Réka
tulajdonos - ügyvezető
A marketing szerepe nem az, hogy eladjunk valamit valakinek. Hanem az, hogy a kiválasztott vevőnek a számára valóban szükséges és értékes dolgot adjuk el.
Mayer András
Mayer András
tulajdonos - ügyvezető

GYIK

Összesen a megbízási díj, amit a szerződéskötést megelőzően egyeztetünk. Nem kell a marketingesének munkabért fizetnie, ennek nincsenek járulékai. Nem fog új telefont, céges autót vagy erősebb számítógépet kérni, mert minderről mi gondoskodunk. 

Igen, hiszen ez is az ő saját projektje. Kollégáink dedikáltan dolgoznak együtt a megbízókkal, így nem fordulhat elő, hogy többen dolgoznak be egy-egy projektre és így senki sem érzi magáénak.

A profi marketinges lesz az, aki Önt és a cégét láthatóvá teszi a vevőjelöltjei előtt. Vagy jövedelmezőbbé teszi a céget a már meglévő ügyfélkör szemében. Röviden: pénzt keres Önnek.

Megteheti. Csakhogy ehhez el kell végeznie jó pár marketinges képzést, gyakorlatot kell szereznie és követnie kell a folyamatos változásokat. Mindezt persze a mindennapi munkája mellett, mert a vállalkozásának működnie kell. Csinálja azt, amihez Ön ért, a többit pedig bízza ránk!

Önnel egyeztetve alakítunk ki egy marketingstratégiát, amely az Ön céljaihoz illeszkedik. A mi felelősségünk, hogy a terv megvalósításához biztosítsuk a szakértelmet.

Bizonyára igen, ugyanis több ügyfele és több bevétele keletkezik egy marketinges alkalmazásával.

Ha akarnánk sem tehetnénk meg, ugyanis minden cégvezető, minden vállalkozás és minden cél eltérő. Az Önnek készült marketingtervet kizárólag Önnel osztjuk meg.

Ha többet szeretne megtudni